Komuniti Rider Moped Malaysia

// Selamat Datang Ke Forum MRC (Moped Riders Community) // Selamat Berforum dan berkongsi memberi info permotoran dll yang berilmiah.... Sharing is caring ;-)

Moped Riders Community

.: SELAMAT DATANG KE MRC :.

    nak beli samsung note 3 gold rose edition utk mak

    Share

    tuliperfancy
    Newbie MRC
    Newbie MRC

    Posts : 2
    Reputation : 0
    Join date : 31/07/2012

    nak beli samsung note 3 gold rose edition utk mak

    Post by tuliperfancy on Wed 05 Feb 2014, 7:38 am

    mak suka sgt phone i sekarang kerana boleh tangkap gambar dgn phone.. (dia masih guna handphone yg lama tak blh tangkap gambar)



    then i nampak ini dari web, i rasa sgt worth la. tapi handset ni sesuai utk mak i yg berumur 50?

    thomasim87
    Newbie MRC
    Newbie MRC

    Posts : 2
    Reputation : 0
    Join date : 02/08/2012

    Re: nak beli samsung note 3 gold rose edition utk mak

    Post by thomasim87 on Wed 05 Feb 2014, 11:26 am

    rasa mcm semua smartphone pun boleh tangkap gambar..x payah nak beli limited edition kut?

    klow361
    Newbie MRC
    Newbie MRC

    Posts : 4
    Reputation : 0
    Join date : 17/05/2013

    Re: nak beli samsung note 3 gold rose edition utk mak

    Post by klow361 on Thu 06 Feb 2014, 5:57 am

    beli la..smartphone skrg senang je nak guna..
    lg pon screen tu kan besar mudah la utk mak ko tgk dan guna

    directlylaugh
    Newbie MRC
    Newbie MRC

    Posts : 4
    Reputation : 0
    Join date : 30/07/2012

    Re: nak beli samsung note 3 gold rose edition utk mak

    Post by directlylaugh on Fri 07 Feb 2014, 3:09 pm

    beli utk mak? tentu i support!!
    jika mak awek tau ni limited edition, lagi dia akan happy..

    harap mak kau suka.

    susanchong
    Newbie MRC
    Newbie MRC

    Posts : 3
    Reputation : 0
    Join date : 31/07/2012

    Re: nak beli samsung note 3 gold rose edition utk mak

    Post by susanchong on Sat 08 Feb 2014, 8:19 am

    kalo nk berbaloi dan dptkan Moschino case percuma, ko blh sign pelan Celcom mPro. selain itu, top up rm288 dan dpt samsung galaxy gear berwarna jingga tu.
    baik tengok info kat sini.
    http://bit.ly/1i6o3FR

    Sponsored content

    Re: nak beli samsung note 3 gold rose edition utk mak

    Post by Sponsored content Today at 6:59 am

      Similar topics

      -

      Current date/time is Thu 08 Dec 2016, 6:59 am