Komuniti Rider Moped Malaysia

// Selamat Datang Ke Forum MRC (Moped Riders Community) // Selamat Berforum dan berkongsi memberi info permotoran dll yang berilmiah.... Sharing is caring ;-)

Moped Riders Community

.: SELAMAT DATANG KE MRC :.

    Samsung Galaxy S4 yang baru! Sesiap dah beli boleh share info di sini

    Share

    dycam111
    Newbie MRC
    Newbie MRC

    Posts : 3
    Reputation : 0
    Join date : 15/05/2013

    Samsung Galaxy S4 yang baru! Sesiap dah beli boleh share info di sini

    Post by dycam111 on Thu 16 May 2013, 3:51 am

    Samsung keluar Galaxy S4 yang baru baru-baru ni. Banyak kawan saya dah addicted nak beli sebab featuresnya yang cantik. Terutamanya warna putih. hahah! Ada sesiapa kat sini dah beli? Boleh share dengan function dia tak? Nampaknya hebat tapi tak tahu la guna. hahah! Smartphone dengan RM2k ni rasa ok tak?

    klow361
    Newbie MRC
    Newbie MRC

    Posts : 4
    Reputation : 0
    Join date : 17/05/2013

    Re: Samsung Galaxy S4 yang baru! Sesiap dah beli boleh share info di sini

    Post by klow361 on Fri 17 May 2013, 6:42 am

    Smartphone ni dapat banyak komen yang baik. Tapi Kalau nak beli ni dengan RM2k. Saya rasa saya tak akan beli la. Mahai!!!!!

    dycam111
    Newbie MRC
    Newbie MRC

    Posts : 3
    Reputation : 0
    Join date : 15/05/2013

    Re: Samsung Galaxy S4 yang baru! Sesiap dah beli boleh share info di sini

    Post by dycam111 on Mon 20 May 2013, 2:14 am

    Saya dah guna S3 dah lama . Planing nak tukar phone baru. Tapi RM2k++ ni bagi satu smatphone macam mahal sikit la. Tapi kalau ambil dengan package ada discount ok la. Telco mana yang tengah buat promotion ni?

    qqshop55
    Newbie MRC
    Newbie MRC

    Posts : 3
    Reputation : 0
    Join date : 20/05/2013

    Re: Samsung Galaxy S4 yang baru! Sesiap dah beli boleh share info di sini

    Post by qqshop55 on Tue 21 May 2013, 3:24 am

    Jangan la ambil package yang termurah sekali. Service nya tak semestinya terbaik. Macam saya dah guna celcom 3 tahun. Line langsung tak ada problem pun. Cuba tengok package ayng nereka offer ni. Harga pun reasonable.

    allmoor
    Newbie MRC
    Newbie MRC

    Posts : 1
    Reputation : 0
    Join date : 21/05/2013

    Re: Samsung Galaxy S4 yang baru! Sesiap dah beli boleh share info di sini

    Post by allmoor on Wed 22 May 2013, 3:22 am

    RM1338? Mahal sikit je kalau banding dengan telco lain. Tapi kalau line dia ok dan coverage baik. Saya rasa boleh timbang la.

    qqshop55
    Newbie MRC
    Newbie MRC

    Posts : 3
    Reputation : 0
    Join date : 20/05/2013

    Re: Samsung Galaxy S4 yang baru! Sesiap dah beli boleh share info di sini

    Post by qqshop55 on Thu 23 May 2013, 7:06 am

    Setuju dengan harganya mahal sikit. Tapi banding dengan telco lain dan lihat selurah package nya. Upfront RM700 saja. Sebulan caj RM88, 5GB data, 60 min free call dan SMS. Kira ok tu. Sesiapa nak ambil S4 boleh timbang la.

    Sponsored content

    Re: Samsung Galaxy S4 yang baru! Sesiap dah beli boleh share info di sini

    Post by Sponsored content Today at 3:28 am


      Current date/time is Mon 05 Dec 2016, 3:28 am