Komuniti Rider Moped Malaysia

// Selamat Datang Ke Forum MRC (Moped Riders Community) // Selamat Berforum dan berkongsi memberi info permotoran dll yang berilmiah.... Sharing is caring ;-)

Moped Riders Community

.: SELAMAT DATANG KE MRC :.

    Jom beli blackberry, promosi skrg :P

    Share

    bazaoyu
    Newbie MRC
    Newbie MRC

    Posts : 3
    Reputation : 0
    Join date : 10/10/2013

    Jom beli blackberry, promosi skrg :P

    Post by bazaoyu on Thu 10 Oct 2013, 3:31 pm

    sini ade x fans blackberry?? skrg ade promosi lah, dr celcom.. harga dia cuma RM938 tau..dan ade lagi RM300 OFF eh! rasa okei kan? korang rasa baloi x promosi nie? ade ape lg yg lebih murah dr ni x???

    dycam111
    Newbie MRC
    Newbie MRC

    Posts : 3
    Reputation : 0
    Join date : 15/05/2013

    Re: Jom beli blackberry, promosi skrg :P

    Post by dycam111 on Fri 11 Oct 2013, 1:25 pm

    Adui!!! byknye henset kuar dlm taun ni. Kalo x silap kurang2 nye 3 jenis model telah keluar. Samsung Note 3, Galaxy S4 dan Sony Z1. Hm…pd pdt aku, aku akan tunggu Iphone 5s. Tumpang tnye ade apa pekej dgn rege? Saya rasa sing pacakge lebil berbaloi ni. Sebab nak guna datanya.

    special00
    Newbie MRC
    Newbie MRC

    Posts : 4
    Reputation : 0
    Join date : 11/10/2013

    Re: Jom beli blackberry, promosi skrg :P

    Post by special00 on Sat 12 Oct 2013, 6:46 am

    ini berita yg betul..Syg ade nampak Blackberry Z30 ni di seng heng dengan harga RM 1998. Kalau bayar dengan credit card , boleh mohon 0% instalment .ini amat berbaloi...syg nak tanya itu RM300 rebate betul ade ? syg agak risau sebab  yang ni tak ada mention di website .

    bazaoyu
    Newbie MRC
    Newbie MRC

    Posts : 3
    Reputation : 0
    Join date : 10/10/2013

    Re: Jom beli blackberry, promosi skrg :P

    Post by bazaoyu on Sun 13 Oct 2013, 8:06 am

    eh aku rasa maaf sgt kat korang nie.. yg RM300 diskaun tu mmg ade tp hanye kat Blue Cube Sunway Iconic jer! kat tempat laen x de promo nie.. maaf yer.. dan ari ni dh terakhir lah! kena cpt nie..

    Sponsored content

    Re: Jom beli blackberry, promosi skrg :P

    Post by Sponsored content Today at 3:31 am


      Current date/time is Mon 05 Dec 2016, 3:31 am