Komuniti Rider Moped Malaysia

// Selamat Datang Ke Forum MRC (Moped Riders Community) // Selamat Berforum dan berkongsi memberi info permotoran dll yang berilmiah.... Sharing is caring ;-)

Moped Riders Community

.: SELAMAT DATANG KE MRC :.

    Ruangan sembang tanya harga barang atau perlukan cadangan dan sebutharga barang pc......

    Share

    kInOzAwA
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1503
    Reputation : 2
    Join date : 29/06/2009
    Age : 37
    Location : Göteborg, Sweden & K. Terengganu

    Re: Ruangan sembang tanya harga barang atau perlukan cadangan dan sebutharga barang pc......

    Post by kInOzAwA on Wed 03 Mar 2010, 6:49 am

    zalman cool mana lak ni?


    _________________





    kInOzAwA
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1503
    Reputation : 2
    Join date : 29/06/2009
    Age : 37
    Location : Göteborg, Sweden & K. Terengganu

    Re: Ruangan sembang tanya harga barang atau perlukan cadangan dan sebutharga barang pc......

    Post by kInOzAwA on Thu 04 Mar 2010, 3:24 pm

    ni hang punya suggestion siap sebutharga:

    Processor :
    Intel CORE i3 530 S1156 2.93 4.8G 4M = RM420.00 (C-zone)

    Motherboard :
    MSI P55-GD65 | IP55 | D3-CF-SLI-RSGL = RM560.00 (C-zone)

    Ram :
    KINGSTON value ram PC1333 DDR3 2GB (RM170) x 2 (2x2GB =4GB)= RM340.00 (C-zone)

    HDD :
    1TB SAMSUNG (2 years warranty) = RM260.00 (C-zone)

    Graphic Card :
    ASUS ENGTX260 896MB D3 448BIT = RM700.00 (C-zone)

    Monitor:
    AOC 23.6" (24")LCD 2436VW AD | 1920X1080 | 5MS | 60000:1 = RM610.00 (C-zone)

    Power Supply :
    XIGMATEK NRP-MC751 (Modular) 750W APFC 80+ = RM479.00 (C-zone)

    Drives :
    SAMSUNG DVDRW SATA = RM75.00 (C-zone)

    Casing :
    COOLER MASTER HAF 932 Full Tower = RM499.00 (C-zone)

    Keyboard / Mouse / MISC :
    Logitech Combo G1 Desktop Gaming = RM80.00

    Fans :
    Xigmatek 14cm [orange blade] = RM35.00 (outtake fan)
    Xigmatek 12cm [orange blade] = RM30.00 x2 = RM60.00 (push-pull fan for cpu cooler)

    Thermal paste:
    Tuniq TX-2 = RM19.00

    CPU / VGA Coolers :
    Thermalright Venomous-X CPU cooling = RM275.00(Antonio, LYN)

    =RM4,412.00
    (harga tanpa speaker + soundcard.) sweat

    Guna onboard soundcard dkt mobo (realtek) pon dah ok utk sementara neh....

    Speaker cadangan:
    EDIFIER M3300SF / 3 PIECE = RM299.00

    nak GEM & lazat next budget amik laa:
    Logitech speaker Z2300 2.1 = RM529.00

    kalau nak budget rendah, amik je speaker Creative T3030 2.1 aku tuh, bunyi lazat lagi.. bass deep je bunyi dier... harga nak jual RM150 je..... speaker ada dgn Jem. hehe

    soundcard plak:
    CREATIVE X-FI XTREME AUDIO = RM239.00 @
    ASUS XONAR DS 7.1 ( PCI ) = RM289.00

    kalau nak budget rendah beli ngan aku je laa soundcard Creative SB Audigy Value 2nd = RM60.00 harga baru kalo dalam RM115.00

    hehe


    _________________





    Zul.Caffan.Su-47
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1859
    Reputation : 3
    Join date : 29/06/2009
    Age : -7680

    Re: Ruangan sembang tanya harga barang atau perlukan cadangan dan sebutharga barang pc......

    Post by Zul.Caffan.Su-47 on Fri 05 Mar 2010, 6:03 am

    bukan ke gc tu aku sembang ngan ko masa HH nak guna XFX punyer siri GTX 260
    mamat2 ni ade jual
    http://forum.lowyat.net/topic/949932/+0
    http://forum.lowyat.net/index.php?showtopic=1085559&hl=xfx+gtx+260

    kalau cooler master casing full tower tu dikorbankan...
    diganti dgn full tower jenis lain yg takde brand tp ventilation bagus ok ke?
    casing jenis all mesh wire fininshing...

    sound card pakai built in dulu je la...
    maybe aku amik speaker tu dr hang... nak tgk condition dulu


    _________________
    BRT-MDS-PWK-CMS-FAITO-YAMAHA THAI-TKR-RB-BATLAX-SOYCO-SSS-UMA RACING-X1R-RIMULAR3X-JTX-RACING BEE-KOSO-DEFI-CAP AYAM




    mr star
    Senior MRC
    Senior MRC

    Posts : 850
    Reputation : 3
    Join date : 01/09/2009
    Age : 27
    Location : n9,k.lipis.

    Re: Ruangan sembang tanya harga barang atau perlukan cadangan dan sebutharga barang pc......

    Post by mr star on Fri 05 Mar 2010, 6:51 am

    en kino..
    nk tnye ckit..
    kat lowyat kdai ne yg ok n murah??
    klo thundermatch ok x??

    Zul.Caffan.Su-47
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1859
    Reputation : 3
    Join date : 29/06/2009
    Age : -7680

    Re: Ruangan sembang tanya harga barang atau perlukan cadangan dan sebutharga barang pc......

    Post by Zul.Caffan.Su-47 on Fri 05 Mar 2010, 7:30 am

    mr star wrote:en kino..
    nk tnye ckit..
    kat lowyat kdai ne yg ok n murah??
    klo thundermatch ok x??

    ko banding kan rege2 di lowyat dgn donwload file pdf kat page ni
    http://www.hardwarezone.com.my/priceguide/


    _________________
    BRT-MDS-PWK-CMS-FAITO-YAMAHA THAI-TKR-RB-BATLAX-SOYCO-SSS-UMA RACING-X1R-RIMULAR3X-JTX-RACING BEE-KOSO-DEFI-CAP AYAM




    kInOzAwA
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1503
    Reputation : 2
    Join date : 29/06/2009
    Age : 37
    Location : Göteborg, Sweden & K. Terengganu

    Re: Ruangan sembang tanya harga barang atau perlukan cadangan dan sebutharga barang pc......

    Post by kInOzAwA on Fri 05 Mar 2010, 9:40 am

    Zul.Caffan.Su-47 wrote:bukan ke gc tu aku sembang ngan ko masa HH nak guna XFX punyer siri GTX 260
    mamat2 ni ade jual
    http://forum.lowyat.net/topic/949932/+0
    http://forum.lowyat.net/index.php?showtopic=1085559&hl=xfx+gtx+260

    kalau cooler master casing full tower tu dikorbankan...
    diganti dgn full tower jenis lain yg takde brand tp ventilation bagus ok ke?
    casing jenis all mesh wire fininshing...

    sound card pakai built in dulu je la...
    maybe aku amik speaker tu dr hang... nak tgk condition dulu

    antara asus dgn xfx, asus clockspeed gpu dia lagi tinggi wehs.. tu sbb harga dia mahal sket dari XFX. asus punya lagi tinggi dari lain-lain brand yang ada tulis OC EDITION.. huhuhuhuuh

    aku pilih satu kedai senang sket ko nak dpt discount nanti. nampak cam mahal skang. tapi kalau ko beli byk brg bleh dpt discount tuh...

    full tower lain mana ada semurah HAF932. haf paling murah. takde brand pon mid tower je laa.. high tower, semua ada brand.. huhuuhuhuh


    Kit kit jual brg XFX lagi mahal dari harga kat lowyat plaza laa weh. cycom jual XFX baru RM650. Asus lagi mahal dari yg tu. lagipun kit kit kat melaka daaa...

    kalau hang nak GC XFX, amik kat cycom je... sama mcm harga si idealtech tu jual...


    Last edited by kInOzAwA on Fri 05 Mar 2010, 9:49 am; edited 3 times in total


    _________________





    kInOzAwA
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1503
    Reputation : 2
    Join date : 29/06/2009
    Age : 37
    Location : Göteborg, Sweden & K. Terengganu

    Re: Ruangan sembang tanya harga barang atau perlukan cadangan dan sebutharga barang pc......

    Post by kInOzAwA on Fri 05 Mar 2010, 9:42 am

    mr star wrote:en kino..
    nk tnye ckit..
    kat lowyat kdai ne yg ok n murah??
    klo thundermatch ok x??

    servis terbaik = cycom. semua jenis ada murah ada mahal.. thundermatch harga tetap. susah nak dpt discount... kalau nak beli accessory kat situ ok laa.


    _________________





    Zul.Caffan.Su-47
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1859
    Reputation : 3
    Join date : 29/06/2009
    Age : -7680

    Re: Ruangan sembang tanya harga barang atau perlukan cadangan dan sebutharga barang pc......

    Post by Zul.Caffan.Su-47 on Fri 05 Mar 2010, 9:48 am

    kInOzAwA wrote:
    Zul.Caffan.Su-47 wrote:bukan ke gc tu aku sembang ngan ko masa HH nak guna XFX punyer siri GTX 260
    mamat2 ni ade jual
    http://forum.lowyat.net/topic/949932/+0
    http://forum.lowyat.net/index.php?showtopic=1085559&hl=xfx+gtx+260

    kalau cooler master casing full tower tu dikorbankan...
    diganti dgn full tower jenis lain yg takde brand tp ventilation bagus ok ke?
    casing jenis all mesh wire fininshing...

    sound card pakai built in dulu je la...
    maybe aku amik speaker tu dr hang... nak tgk condition dulu

    antara asus dgn xfx, asus clockspeed gpu dia lagi tinggi wehs.. tu sbb harga dia mahal sket dari XFX. asus punya lagi tinggi dari lain-lain brand yang ada tulis OC EDITION.. huhuhuhuuh

    aku pilih satu kedai senang sket ko nak dpt discount nanti. nampak cam mahal skang. tapi kalau ko beli byk brg bleh dpt discount tuh...

    full tower lain mana ada semurah HAF932. haf paling murah. takde brand pon mid tower je laa.. high tower, semua ada brand.. huhuuhuhuh


    Kit kit jual brg XFX lagi mahal dari harga kat lowyat plaza laa weh. cycom jual XFX baru RM650. Asus lagi mahal dari yg tu. lagipun kit kit kat melaka daaa...

    hmmm ok ikut je brg yg ko list tu...
    try mintak discount haahahhaha


    _________________
    BRT-MDS-PWK-CMS-FAITO-YAMAHA THAI-TKR-RB-BATLAX-SOYCO-SSS-UMA RACING-X1R-RIMULAR3X-JTX-RACING BEE-KOSO-DEFI-CAP AYAM




    kInOzAwA
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1503
    Reputation : 2
    Join date : 29/06/2009
    Age : 37
    Location : Göteborg, Sweden & K. Terengganu

    Re: Ruangan sembang tanya harga barang atau perlukan cadangan dan sebutharga barang pc......

    Post by kInOzAwA on Fri 05 Mar 2010, 9:52 am

    Zul.Caffan.Su-47 wrote:
    kInOzAwA wrote:
    Zul.Caffan.Su-47 wrote:bukan ke gc tu aku sembang ngan ko masa HH nak guna XFX punyer siri GTX 260
    mamat2 ni ade jual
    http://forum.lowyat.net/topic/949932/+0
    http://forum.lowyat.net/index.php?showtopic=1085559&hl=xfx+gtx+260

    kalau cooler master casing full tower tu dikorbankan...
    diganti dgn full tower jenis lain yg takde brand tp ventilation bagus ok ke?
    casing jenis all mesh wire fininshing...

    sound card pakai built in dulu je la...
    maybe aku amik speaker tu dr hang... nak tgk condition dulu

    antara asus dgn xfx, asus clockspeed gpu dia lagi tinggi wehs.. tu sbb harga dia mahal sket dari XFX. asus punya lagi tinggi dari lain-lain brand yang ada tulis OC EDITION.. huhuhuhuuh

    aku pilih satu kedai senang sket ko nak dpt discount nanti. nampak cam mahal skang. tapi kalau ko beli byk brg bleh dpt discount tuh...

    full tower lain mana ada semurah HAF932. haf paling murah. takde brand pon mid tower je laa.. high tower, semua ada brand.. huhuuhuhuh


    Kit kit jual brg XFX lagi mahal dari harga kat lowyat plaza laa weh. cycom jual XFX baru RM650. Asus lagi mahal dari yg tu. lagipun kit kit kat melaka daaa...

    hmmm ok ikut je brg yg ko list tu...
    try mintak discount haahahhaha

    ok je.. lagipun cycom dgn c-zone dpn dpn je... kedai sebelah sebelah.. czone takde stok bleh amik kat cycom, aku rasa dorang x de hal kot.. hahahhahahahha


    _________________





    Zul.Caffan.Su-47
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1859
    Reputation : 3
    Join date : 29/06/2009
    Age : -7680

    Re: Ruangan sembang tanya harga barang atau perlukan cadangan dan sebutharga barang pc......

    Post by Zul.Caffan.Su-47 on Fri 05 Mar 2010, 9:55 am

    kInOzAwA wrote:
    Zul.Caffan.Su-47 wrote:
    kInOzAwA wrote:
    Zul.Caffan.Su-47 wrote:bukan ke gc tu aku sembang ngan ko masa HH nak guna XFX punyer siri GTX 260
    mamat2 ni ade jual
    http://forum.lowyat.net/topic/949932/+0
    http://forum.lowyat.net/index.php?showtopic=1085559&hl=xfx+gtx+260

    kalau cooler master casing full tower tu dikorbankan...
    diganti dgn full tower jenis lain yg takde brand tp ventilation bagus ok ke?
    casing jenis all mesh wire fininshing...

    sound card pakai built in dulu je la...
    maybe aku amik speaker tu dr hang... nak tgk condition dulu

    antara asus dgn xfx, asus clockspeed gpu dia lagi tinggi wehs.. tu sbb harga dia mahal sket dari XFX. asus punya lagi tinggi dari lain-lain brand yang ada tulis OC EDITION.. huhuhuhuuh

    aku pilih satu kedai senang sket ko nak dpt discount nanti. nampak cam mahal skang. tapi kalau ko beli byk brg bleh dpt discount tuh...

    full tower lain mana ada semurah HAF932. haf paling murah. takde brand pon mid tower je laa.. high tower, semua ada brand.. huhuuhuhuh


    Kit kit jual brg XFX lagi mahal dari harga kat lowyat plaza laa weh. cycom jual XFX baru RM650. Asus lagi mahal dari yg tu. lagipun kit kit kat melaka daaa...

    hmmm ok ikut je brg yg ko list tu...
    try mintak discount haahahhaha

    ok je.. lagipun cycom dgn c-zone dpn dpn je... kedai sebelah sebelah.. czone takde stok bleh amik kat cycom, aku rasa dorang x de hal kot.. hahahhahahahha

    so bila nak pegi beli nyer... ko nak balik kpg la ape la mcm2...
    ikut aku esok je blasah


    _________________
    BRT-MDS-PWK-CMS-FAITO-YAMAHA THAI-TKR-RB-BATLAX-SOYCO-SSS-UMA RACING-X1R-RIMULAR3X-JTX-RACING BEE-KOSO-DEFI-CAP AYAM




    kInOzAwA
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1503
    Reputation : 2
    Join date : 29/06/2009
    Age : 37
    Location : Göteborg, Sweden & K. Terengganu

    Re: Ruangan sembang tanya harga barang atau perlukan cadangan dan sebutharga barang pc......

    Post by kInOzAwA on Fri 05 Mar 2010, 9:59 am

    Zul.Caffan.Su-47 wrote:
    kInOzAwA wrote:
    Zul.Caffan.Su-47 wrote:
    kInOzAwA wrote:
    Zul.Caffan.Su-47 wrote:bukan ke gc tu aku sembang ngan ko masa HH nak guna XFX punyer siri GTX 260
    mamat2 ni ade jual
    http://forum.lowyat.net/topic/949932/+0
    http://forum.lowyat.net/index.php?showtopic=1085559&hl=xfx+gtx+260

    kalau cooler master casing full tower tu dikorbankan...
    diganti dgn full tower jenis lain yg takde brand tp ventilation bagus ok ke?
    casing jenis all mesh wire fininshing...

    sound card pakai built in dulu je la...
    maybe aku amik speaker tu dr hang... nak tgk condition dulu

    antara asus dgn xfx, asus clockspeed gpu dia lagi tinggi wehs.. tu sbb harga dia mahal sket dari XFX. asus punya lagi tinggi dari lain-lain brand yang ada tulis OC EDITION.. huhuhuhuuh

    aku pilih satu kedai senang sket ko nak dpt discount nanti. nampak cam mahal skang. tapi kalau ko beli byk brg bleh dpt discount tuh...

    full tower lain mana ada semurah HAF932. haf paling murah. takde brand pon mid tower je laa.. high tower, semua ada brand.. huhuuhuhuh


    Kit kit jual brg XFX lagi mahal dari harga kat lowyat plaza laa weh. cycom jual XFX baru RM650. Asus lagi mahal dari yg tu. lagipun kit kit kat melaka daaa...

    hmmm ok ikut je brg yg ko list tu...
    try mintak discount haahahhaha

    ok je.. lagipun cycom dgn c-zone dpn dpn je... kedai sebelah sebelah.. czone takde stok bleh amik kat cycom, aku rasa dorang x de hal kot.. hahahhahahahha

    so bila nak pegi beli nyer... ko nak balik kpg la ape la mcm2...
    ikut aku esok je blasah


    hahahahaha esok pagi bleh laa.. sbl aku pegi keje. ok? pg awal laa.. hang dtg rumah aku kol 10 pagi.. pastu kita terus pegi lowyat amacam? lambat nanti tak dpt ler aku nak setting pc hang.. huhuhuuhuh


    _________________





    Zul.Caffan.Su-47
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1859
    Reputation : 3
    Join date : 29/06/2009
    Age : -7680

    Re: Ruangan sembang tanya harga barang atau perlukan cadangan dan sebutharga barang pc......

    Post by Zul.Caffan.Su-47 on Fri 05 Mar 2010, 10:19 am

    pukul 9 insyallah aku smapi..
    kalau tak jadi aku roger hang


    _________________
    BRT-MDS-PWK-CMS-FAITO-YAMAHA THAI-TKR-RB-BATLAX-SOYCO-SSS-UMA RACING-X1R-RIMULAR3X-JTX-RACING BEE-KOSO-DEFI-CAP AYAM




    kInOzAwA
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1503
    Reputation : 2
    Join date : 29/06/2009
    Age : 37
    Location : Göteborg, Sweden & K. Terengganu

    Re: Ruangan sembang tanya harga barang atau perlukan cadangan dan sebutharga barang pc......

    Post by kInOzAwA on Fri 05 Mar 2010, 10:26 am

    woww awal tu.. ok gak.. mana tau jalan jem.. hehehe orait cantiakkkkkkk


    _________________





    phenom_black
    Senior MRC
    Senior MRC

    Posts : 1253
    Reputation : 1
    Join date : 30/06/2009

    Re: Ruangan sembang tanya harga barang atau perlukan cadangan dan sebutharga barang pc......

    Post by phenom_black on Thu 11 Mar 2010, 7:42 am

    kwn aku nk jual RAM 1G..DDR2..PC2 5300..667 MHZ..CL 5.0..brand winova..
    lom pnh pkai...clear stok..
    rm50 leh nego kalu amik byk..

    Zul.Caffan.Su-47
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1859
    Reputation : 3
    Join date : 29/06/2009
    Age : -7680

    Re: Ruangan sembang tanya harga barang atau perlukan cadangan dan sebutharga barang pc......

    Post by Zul.Caffan.Su-47 on Sat 20 Mar 2010, 6:12 pm

    brg dah satel n puas hati...
    cuma x explore je lagi kaw2..
    skang ni tgh nak upgrade all pakai cooler lak ahahahahahahaha


    _________________
    BRT-MDS-PWK-CMS-FAITO-YAMAHA THAI-TKR-RB-BATLAX-SOYCO-SSS-UMA RACING-X1R-RIMULAR3X-JTX-RACING BEE-KOSO-DEFI-CAP AYAM




    kInOzAwA
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1503
    Reputation : 2
    Join date : 29/06/2009
    Age : 37
    Location : Göteborg, Sweden & K. Terengganu

    Re: Ruangan sembang tanya harga barang atau perlukan cadangan dan sebutharga barang pc......

    Post by kInOzAwA on Sat 20 Mar 2010, 10:06 pm

    baguih baguih... camtu laa... tiap tiap bulan upgrade... hahahahahahhaha lol!


    _________________





    Zul.Caffan.Su-47
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1859
    Reputation : 3
    Join date : 29/06/2009
    Age : -7680

    Re: Ruangan sembang tanya harga barang atau perlukan cadangan dan sebutharga barang pc......

    Post by Zul.Caffan.Su-47 on Mon 22 Mar 2010, 1:04 pm

    hahahahahahha
    habis la aku dah balik ke penyakit layan komputer


    _________________
    BRT-MDS-PWK-CMS-FAITO-YAMAHA THAI-TKR-RB-BATLAX-SOYCO-SSS-UMA RACING-X1R-RIMULAR3X-JTX-RACING BEE-KOSO-DEFI-CAP AYAM




    kInOzAwA
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1503
    Reputation : 2
    Join date : 29/06/2009
    Age : 37
    Location : Göteborg, Sweden & K. Terengganu

    Re: Ruangan sembang tanya harga barang atau perlukan cadangan dan sebutharga barang pc......

    Post by kInOzAwA on Mon 22 Mar 2010, 3:27 pm

    games tahun ni byk keluar yg best best kapan.. habis laa hang... hahahahhahaha lol!

    satu games yg jenis mmg lama giler nak abes ---> DRAGON AGE : ORIGINS

    layan betul games neh.. arcade + rpg... huhuuhuh.. siap kena berdialog lagi.. mencabar betul. tapi mmg best.. layan beb~! aku macam x percaya aku bleh main games nih 12 jam direct takde stop aritu... hahahhahahahah Evil or Very Mad Evil or Very Mad


    _________________





    Zul.Caffan.Su-47
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1859
    Reputation : 3
    Join date : 29/06/2009
    Age : -7680

    Re: Ruangan sembang tanya harga barang atau perlukan cadangan dan sebutharga barang pc......

    Post by Zul.Caffan.Su-47 on Mon 22 Mar 2010, 4:07 pm

    main games ni rushing2 tak best...
    kena main slow2
    baru leh layan feel..
    main laju2 ni tak syok


    _________________
    BRT-MDS-PWK-CMS-FAITO-YAMAHA THAI-TKR-RB-BATLAX-SOYCO-SSS-UMA RACING-X1R-RIMULAR3X-JTX-RACING BEE-KOSO-DEFI-CAP AYAM




    kInOzAwA
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1503
    Reputation : 2
    Join date : 29/06/2009
    Age : 37
    Location : Göteborg, Sweden & K. Terengganu

    Re: Ruangan sembang tanya harga barang atau perlukan cadangan dan sebutharga barang pc......

    Post by kInOzAwA on Mon 22 Mar 2010, 8:35 pm

    Zul.Caffan.Su-47 wrote:main games ni rushing2 tak best...
    kena main slow2
    baru leh layan feel..
    main laju2 ni tak syok

    game ni rate dia 120 jam tanpa henti.. tu pon kira nasib baik kalau abis laa.. huuhuhuhuh... rasanya lebih dari tu kot. tu yg expert bleh main camtu leh abes.. novice cam kita ni lagi ler slowwww....tapi serious laa graphic dia GEM!!! zoom in zoom out GEM abes!!! aku gian gak dgn game nih.. huhuhuhuuhu


    _________________





    kInOzAwA
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1503
    Reputation : 2
    Join date : 29/06/2009
    Age : 37
    Location : Göteborg, Sweden & K. Terengganu

    Re: Ruangan sembang tanya harga barang atau perlukan cadangan dan sebutharga barang pc......

    Post by kInOzAwA on Thu 08 Apr 2010, 4:10 pm

    oiii apa dah jadi??? ada upgrade lagi ke tak? Laughing


    _________________





    Sponsored content

    Re: Ruangan sembang tanya harga barang atau perlukan cadangan dan sebutharga barang pc......

    Post by Sponsored content Today at 4:53 am


      Current date/time is Fri 09 Dec 2016, 4:53 am