Komuniti Rider Moped Malaysia

// Selamat Datang Ke Forum MRC (Moped Riders Community) // Selamat Berforum dan berkongsi memberi info permotoran dll yang berilmiah.... Sharing is caring ;-)

Moped Riders Community

.: SELAMAT DATANG KE MRC :.

    TTS Rasmi MRC

    Share

    Poll

    TTS Rasmi MRC 2 kali seminggu, Rabu & Sabtu... setuju atau tak?

    [ 6 ]
    55% [55%] 
    [ 5 ]
    45% [45%] 

    Total Votes: 11

    ghetto
    Moderator Sembang Kosong -> Rider Kelajuan Kilat
    Moderator Sembang Kosong -> Rider Kelajuan Kilat

    Posts : 2129
    Reputation : 1
    Join date : 01/07/2009
    Location : taMan Melati - Teluk Mak Intan

    Re: TTS Rasmi MRC

    Post by ghetto on Fri 03 Jul 2009, 12:11 pm

    AwEk$ S@kti wrote:
    piston_25 wrote:cik ayam nyer avatar.... kalau tgk lama2 leh main kepit2 peha laaa.... bahaya... jangan sampai mata separuh pastu telinga tak dengar kejap dah laaa.... bahaya nie...


    woitt nie aper citer nie.....

    xde citer lah weih,,,,,,,,,,,

    ghetto
    Moderator Sembang Kosong -> Rider Kelajuan Kilat
    Moderator Sembang Kosong -> Rider Kelajuan Kilat

    Posts : 2129
    Reputation : 1
    Join date : 01/07/2009
    Location : taMan Melati - Teluk Mak Intan

    Re: TTS Rasmi MRC

    Post by ghetto on Fri 03 Jul 2009, 12:53 pm

    tumpang lalu,,pin2,,ade konvoi nih,,tepi2,,bagi laluan!!!!!!!!!!!!!

    kInOzAwA
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1503
    Reputation : 2
    Join date : 29/06/2009
    Age : 37
    Location : Göteborg, Sweden & K. Terengganu

    Re: TTS Rasmi MRC

    Post by kInOzAwA on Fri 03 Jul 2009, 10:24 pm

    piston_25 wrote:cik ayam nyer avatar.... kalau tgk lama2 leh main kepit2 peha laaa.... bahaya... jangan sampai mata separuh pastu telinga tak dengar kejap dah laaa.... bahaya nie...


    menatang apekah itu en piston?
    saya budak baru kat sini....








    baru online lol! lol!


    AwEk$ S@kti wrote:
    piston_25 wrote:cik ayam nyer avatar.... kalau tgk lama2 leh main kepit2 peha laaa.... bahaya... jangan sampai mata separuh pastu telinga tak dengar kejap dah laaa.... bahaya nie...


    woitt nie aper citer nie.....


    cerita apa mawwww?? cerita hang kebun ke sang kancil dgn buaya?
    Basketball


    _________________





    Chi Kent
    Chief Moderator
    Chief Moderator

    Posts : 3127
    Reputation : 9
    Join date : 02/07/2009
    Age : 30
    Location : Pinggiran Batu Cave,Gombak

    Re: TTS Rasmi MRC

    Post by Chi Kent on Sat 04 Jul 2009, 3:01 am

    hahahahaha....citer tu org yg dh merasa jerk tau...ekekeke...lebih2 lg biler xdpt kasih sayang

    ghetto
    Moderator Sembang Kosong -> Rider Kelajuan Kilat
    Moderator Sembang Kosong -> Rider Kelajuan Kilat

    Posts : 2129
    Reputation : 1
    Join date : 01/07/2009
    Location : taMan Melati - Teluk Mak Intan

    Re: TTS Rasmi MRC

    Post by ghetto on Sat 04 Jul 2009, 4:18 am

    Chi Kent wrote:hahahahaha....citer tu org yg dh merasa jerk tau...ekekeke...lebih2 lg biler xdpt kasih sayang


    siapa yg xdapat kasih sayang nih???siapa???

    Chi Kent
    Chief Moderator
    Chief Moderator

    Posts : 3127
    Reputation : 9
    Join date : 02/07/2009
    Age : 30
    Location : Pinggiran Batu Cave,Gombak

    Re: TTS Rasmi MRC

    Post by Chi Kent on Sat 04 Jul 2009, 4:54 am

    ghetto wrote:
    Chi Kent wrote:hahahahaha....citer tu org yg dh merasa jerk tau...ekekeke...lebih2 lg biler xdpt kasih sayang


    siapa yg xdapat kasih sayang nih???siapa???

    aih...mcm nk bg jerk

    ghetto
    Moderator Sembang Kosong -> Rider Kelajuan Kilat
    Moderator Sembang Kosong -> Rider Kelajuan Kilat

    Posts : 2129
    Reputation : 1
    Join date : 01/07/2009
    Location : taMan Melati - Teluk Mak Intan

    Re: TTS Rasmi MRC

    Post by ghetto on Sat 04 Jul 2009, 4:57 am

    agagagaga,,bg kasih syg kat pompuan xpe,,tp kalau kat laki,,erk2,,hahah

    ghetto
    Moderator Sembang Kosong -> Rider Kelajuan Kilat
    Moderator Sembang Kosong -> Rider Kelajuan Kilat

    Posts : 2129
    Reputation : 1
    Join date : 01/07/2009
    Location : taMan Melati - Teluk Mak Intan

    Re: TTS Rasmi MRC

    Post by ghetto on Sat 04 Jul 2009, 6:11 am

    pon2..marshall nk lalu..pon2,,,tepi2,,bg laluan,,pon2...hahaha...
    ajad mana ajad...ehehehehe



    Chi Kent
    Chief Moderator
    Chief Moderator

    Posts : 3127
    Reputation : 9
    Join date : 02/07/2009
    Age : 30
    Location : Pinggiran Batu Cave,Gombak

    Re: TTS Rasmi MRC

    Post by Chi Kent on Sat 04 Jul 2009, 7:07 am

    aduh...si ghetto ni betul² giler spam...smua thread buat mcm nie...dah la ghetto...nk spam pun jgn arr benda yg sama...busan,sakit mata,pening kepala smua ade...

    ghetto
    Moderator Sembang Kosong -> Rider Kelajuan Kilat
    Moderator Sembang Kosong -> Rider Kelajuan Kilat

    Posts : 2129
    Reputation : 1
    Join date : 01/07/2009
    Location : taMan Melati - Teluk Mak Intan

    Re: TTS Rasmi MRC

    Post by ghetto on Sat 04 Jul 2009, 7:13 am

    ade aku kesah,,muahahahahahha


    wek2

    kInOzAwA
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1503
    Reputation : 2
    Join date : 29/06/2009
    Age : 37
    Location : Göteborg, Sweden & K. Terengganu

    Re: TTS Rasmi MRC

    Post by kInOzAwA on Sat 04 Jul 2009, 8:00 am

    dia meroyan posting tu chicken... paling ngetop ngetes mantes tuwww.. hhuuhuhuuhuhuuhuhuhuh lol!


    _________________





    Chi Kent
    Chief Moderator
    Chief Moderator

    Posts : 3127
    Reputation : 9
    Join date : 02/07/2009
    Age : 30
    Location : Pinggiran Batu Cave,Gombak

    Re: TTS Rasmi MRC

    Post by Chi Kent on Sat 04 Jul 2009, 9:48 am

    xper2...xper...tggu arr nnt...aku jmp ko ghetto...aku cucuk perut ko dgn jarum...biar kempis lol!

    Zul.Caffan.Su-47
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1859
    Reputation : 3
    Join date : 29/06/2009
    Age : -7680

    Re: TTS Rasmi MRC

    Post by Zul.Caffan.Su-47 on Sat 04 Jul 2009, 12:08 pm

    Chi Kent wrote:xper2...xper...tggu arr nnt...aku jmp ko ghetto...aku cucuk perut ko dgn jarum...biar kempis lol!

    ko pikir ko cucuk jarum dia nak diam je...

    sekali dia bagi sepam kat muka ko.. tunang ko pun tak kenal ko dah lepas tu What a Face


    _________________
    BRT-MDS-PWK-CMS-FAITO-YAMAHA THAI-TKR-RB-BATLAX-SOYCO-SSS-UMA RACING-X1R-RIMULAR3X-JTX-RACING BEE-KOSO-DEFI-CAP AYAM




    ghetto
    Moderator Sembang Kosong -> Rider Kelajuan Kilat
    Moderator Sembang Kosong -> Rider Kelajuan Kilat

    Posts : 2129
    Reputation : 1
    Join date : 01/07/2009
    Location : taMan Melati - Teluk Mak Intan

    Re: TTS Rasmi MRC

    Post by ghetto on Sat 04 Jul 2009, 1:01 pm

    Zul.Caffan.Su-47 wrote:
    Chi Kent wrote:xper2...xper...tggu arr nnt...aku jmp ko ghetto...aku cucuk perut ko dgn jarum...biar kempis lol!

    ko pikir ko cucuk jarum dia nak diam je...

    sekali dia bagi sepam kat muka ko.. tunang ko pun tak kenal ko dah lepas tu What a Face

    aku bukan jenis mcm tu kapan,,

    aku x kisah kwan2 nk wat ape2 kat aku,,,

    jnji kawan2 aku puas hati,,aku pun xde hal...



    aku paling busuk2 kuat pun aku duduk je atas perut chiken,,,ala, duduk jek,,bukan aku wat kekejaman pon kan,,,

    Zul.Caffan.Su-47
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1859
    Reputation : 3
    Join date : 29/06/2009
    Age : -7680

    Re: TTS Rasmi MRC

    Post by Zul.Caffan.Su-47 on Sat 04 Jul 2009, 1:11 pm

    ghetto wrote:
    Zul.Caffan.Su-47 wrote:
    Chi Kent wrote:xper2...xper...tggu arr nnt...aku jmp ko ghetto...aku cucuk perut ko dgn jarum...biar kempis lol!

    ko pikir ko cucuk jarum dia nak diam je...

    sekali dia bagi sepam kat muka ko.. tunang ko pun tak kenal ko dah lepas tu What a Face

    aku bukan jenis mcm tu kapan,,

    aku x kisah kwan2 nk wat ape2 kat aku,,,

    jnji kawan2 aku puas hati,,aku pun xde hal...



    aku paling busuk2 kuat pun aku duduk je atas perut chiken,,,ala, duduk jek,,bukan aku wat kekejaman pon kan,,,

    haah duduk je... kalu boleh duduk la sampai perut dia leper mcm roti canai ko balun 2 keping pagi2 tu


    *pst! oi ader ke utk besok nih


    _________________
    BRT-MDS-PWK-CMS-FAITO-YAMAHA THAI-TKR-RB-BATLAX-SOYCO-SSS-UMA RACING-X1R-RIMULAR3X-JTX-RACING BEE-KOSO-DEFI-CAP AYAM




    Chi Kent
    Chief Moderator
    Chief Moderator

    Posts : 3127
    Reputation : 9
    Join date : 02/07/2009
    Age : 30
    Location : Pinggiran Batu Cave,Gombak

    Re: TTS Rasmi MRC

    Post by Chi Kent on Sat 04 Jul 2009, 1:21 pm

    ghetto wrote:
    Zul.Caffan.Su-47 wrote:
    Chi Kent wrote:xper2...xper...tggu arr nnt...aku jmp ko ghetto...aku cucuk perut ko dgn jarum...biar kempis lol!

    ko pikir ko cucuk jarum dia nak diam je...

    sekali dia bagi sepam kat muka ko.. tunang ko pun tak kenal ko dah lepas tu What a Face

    aku bukan jenis mcm tu kapan,,

    aku x kisah kwan2 nk wat ape2 kat aku,,,

    jnji kawan2 aku puas hati,,aku pun xde hal...




    aku paling busuk2 kuat pun aku duduk je atas perut chiken,,,ala, duduk jek,,bukan aku wat kekejaman pon kan,,,

    erk...abis arr kluar smua urat usus sisa toksik aku

    Zul.Caffan.Su-47
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1859
    Reputation : 3
    Join date : 29/06/2009
    Age : -7680

    Re: TTS Rasmi MRC

    Post by Zul.Caffan.Su-47 on Sat 04 Jul 2009, 1:24 pm

    Chi Kent wrote:
    ghetto wrote:
    Zul.Caffan.Su-47 wrote:
    Chi Kent wrote:xper2...xper...tggu arr nnt...aku jmp ko ghetto...aku cucuk perut ko dgn jarum...biar kempis lol!

    ko pikir ko cucuk jarum dia nak diam je...

    sekali dia bagi sepam kat muka ko.. tunang ko pun tak kenal ko dah lepas tu What a Face

    aku bukan jenis mcm tu kapan,,

    aku x kisah kwan2 nk wat ape2 kat aku,,,

    jnji kawan2 aku puas hati,,aku pun xde hal...






    aku paling busuk2 kuat pun aku duduk je atas perut chiken,,,ala, duduk jek,,bukan aku wat kekejaman pon kan,,,

    erk...abis arr kluar smua urat usus sisa toksik aku


    lol! rileks arr.. duduk je pun.. bukan ada apa pun... lol!


    _________________
    BRT-MDS-PWK-CMS-FAITO-YAMAHA THAI-TKR-RB-BATLAX-SOYCO-SSS-UMA RACING-X1R-RIMULAR3X-JTX-RACING BEE-KOSO-DEFI-CAP AYAM




    ghetto
    Moderator Sembang Kosong -> Rider Kelajuan Kilat
    Moderator Sembang Kosong -> Rider Kelajuan Kilat

    Posts : 2129
    Reputation : 1
    Join date : 01/07/2009
    Location : taMan Melati - Teluk Mak Intan

    Re: TTS Rasmi MRC

    Post by ghetto on Sat 04 Jul 2009, 1:26 pm

    Zul.Caffan.Su-47 wrote:
    Chi Kent wrote:
    ghetto wrote:
    Zul.Caffan.Su-47 wrote:
    Chi Kent wrote:xper2...xper...tggu arr nnt...aku jmp ko ghetto...aku cucuk perut ko dgn jarum...biar kempis lol!

    ko pikir ko cucuk jarum dia nak diam je...

    sekali dia bagi sepam kat muka ko.. tunang ko pun tak kenal ko dah lepas tu What a Face

    aku bukan jenis mcm tu kapan,,

    aku x kisah kwan2 nk wat ape2 kat aku,,,

    jnji kawan2 aku puas hati,,aku pun xde hal...






    aku paling busuk2 kuat pun aku duduk je atas perut chiken,,,ala, duduk jek,,bukan aku wat kekejaman pon kan,,,

    erk...abis arr kluar smua urat usus sisa toksik aku


    lol! rileks arr.. duduk je pun.. bukan ada apa pun... lol!


    tgk,,x kejam pun kan,,

    paling kuat pun mati dlam senyap...hahahaha

    Zul.Caffan.Su-47
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1859
    Reputation : 3
    Join date : 29/06/2009
    Age : -7680

    Re: TTS Rasmi MRC

    Post by Zul.Caffan.Su-47 on Sat 04 Jul 2009, 1:28 pm

    Spoiler:
    ghetto wrote:
    Zul.Caffan.Su-47 wrote:
    Chi Kent wrote:
    ghetto wrote:
    Zul.Caffan.Su-47 wrote:
    Chi Kent wrote:xper2...xper...tggu arr nnt...aku jmp ko ghetto...aku cucuk perut ko dgn jarum...biar kempis lol!

    ko pikir ko cucuk jarum dia nak diam je...

    sekali dia bagi sepam kat muka ko.. tunang ko pun tak kenal ko dah lepas tu What a Face

    aku bukan jenis mcm tu kapan,,

    aku x kisah kwan2 nk wat ape2 kat aku,,,

    jnji kawan2 aku puas hati,,aku pun xde hal...






    aku paling busuk2 kuat pun aku duduk je atas perut chiken,,,ala, duduk jek,,bukan aku wat kekejaman pon kan,,,

    erk...abis arr kluar smua urat usus sisa toksik aku


    lol! rileks arr.. duduk je pun.. bukan ada apa pun... lol!


    tgk,,x kejam pun kan,,

    paling kuat pun mati dlam senyap...hahahaha

    jangan bunuh la... seksa sudah...

    lol! lol! lol!


    _________________
    BRT-MDS-PWK-CMS-FAITO-YAMAHA THAI-TKR-RB-BATLAX-SOYCO-SSS-UMA RACING-X1R-RIMULAR3X-JTX-RACING BEE-KOSO-DEFI-CAP AYAM




    ghetto
    Moderator Sembang Kosong -> Rider Kelajuan Kilat
    Moderator Sembang Kosong -> Rider Kelajuan Kilat

    Posts : 2129
    Reputation : 1
    Join date : 01/07/2009
    Location : taMan Melati - Teluk Mak Intan

    Re: TTS Rasmi MRC

    Post by ghetto on Sat 04 Jul 2009, 1:35 pm

    Zul.Caffan.Su-47 wrote:
    Spoiler:
    ghetto wrote:
    Zul.Caffan.Su-47 wrote:
    Chi Kent wrote:
    ghetto wrote:
    Zul.Caffan.Su-47 wrote:
    Chi Kent wrote:xper2...xper...tggu arr nnt...aku jmp ko ghetto...aku cucuk perut ko dgn jarum...biar kempis lol!

    ko pikir ko cucuk jarum dia nak diam je...

    sekali dia bagi sepam kat muka ko.. tunang ko pun tak kenal ko dah lepas tu What a Face

    aku bukan jenis mcm tu kapan,,

    aku x kisah kwan2 nk wat ape2 kat aku,,,

    jnji kawan2 aku puas hati,,aku pun xde hal...






    aku paling busuk2 kuat pun aku duduk je atas perut chiken,,,ala, duduk jek,,bukan aku wat kekejaman pon kan,,,

    erk...abis arr kluar smua urat usus sisa toksik aku


    lol! rileks arr.. duduk je pun.. bukan ada apa pun... lol!


    tgk,,x kejam pun kan,,

    paling kuat pun mati dlam senyap...hahahaha

    jangan bunuh la... seksa sudah...

    lol! lol! lol!

    polis nk siasat pon xleh,,hahaha
    trus kes ditutup...mati terkejut,,hahaha

    Chi Kent
    Chief Moderator
    Chief Moderator

    Posts : 3127
    Reputation : 9
    Join date : 02/07/2009
    Age : 30
    Location : Pinggiran Batu Cave,Gombak

    Re: TTS Rasmi MRC

    Post by Chi Kent on Sat 04 Jul 2009, 1:43 pm

    arghhh...mcm nk aku mati jerk

    ghetto
    Moderator Sembang Kosong -> Rider Kelajuan Kilat
    Moderator Sembang Kosong -> Rider Kelajuan Kilat

    Posts : 2129
    Reputation : 1
    Join date : 01/07/2009
    Location : taMan Melati - Teluk Mak Intan

    Re: TTS Rasmi MRC

    Post by ghetto on Sat 04 Jul 2009, 1:54 pm

    Chi Kent wrote:arghhh...mcm nk aku mati jerk


    xnk ko mati,,nk seksa ko je,,agagaga

    Chi Kent
    Chief Moderator
    Chief Moderator

    Posts : 3127
    Reputation : 9
    Join date : 02/07/2009
    Age : 30
    Location : Pinggiran Batu Cave,Gombak

    Re: TTS Rasmi MRC

    Post by Chi Kent on Sat 04 Jul 2009, 7:49 pm


    kInOzAwA
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1503
    Reputation : 2
    Join date : 29/06/2009
    Age : 37
    Location : Göteborg, Sweden & K. Terengganu

    Re: TTS Rasmi MRC

    Post by kInOzAwA on Sat 04 Jul 2009, 9:28 pm

    nak seksa tang mana tu ghetto? port mana lak tempat seksaan tu? Razz


    _________________





    kid
    Junior MRC
    Junior MRC

    Posts : 121
    Reputation : 0
    Join date : 01/07/2009

    Re: TTS Rasmi MRC

    Post by kid on Sun 05 Jul 2009, 2:50 pm

    errr tumpang tanye rabu mlm or sabtu mlm orrrrrrrrrrrr keduanya sekali..adess lebam doh nie

    Sponsored content

    Re: TTS Rasmi MRC

    Post by Sponsored content Today at 3:30 am


      Current date/time is Mon 05 Dec 2016, 3:30 am