Komuniti Rider Moped Malaysia

// Selamat Datang Ke Forum MRC (Moped Riders Community) // Selamat Berforum dan berkongsi memberi info permotoran dll yang berilmiah.... Sharing is caring ;-)

Moped Riders Community

.: SELAMAT DATANG KE MRC :.

    TTS Rasmi MRC JILID 6...

    Share

    ghetto
    Moderator Sembang Kosong -> Rider Kelajuan Kilat
    Moderator Sembang Kosong -> Rider Kelajuan Kilat

    Posts : 2129
    Reputation : 1
    Join date : 01/07/2009
    Location : taMan Melati - Teluk Mak Intan

    Re: TTS Rasmi MRC JILID 6...

    Post by ghetto on Thu 07 Jan 2010, 3:19 pm

    ramai gak la...

    Wasie
    Moderator Bengkel & Modifikasi
    Moderator Bengkel & Modifikasi

    Posts : 731
    Reputation : 6
    Join date : 30/06/2009
    Age : 28
    Location : Gombak - Bangi - Semenyih

    Re: TTS Rasmi MRC JILID 6...

    Post by Wasie on Thu 07 Jan 2010, 5:42 pm

    spam!!!!spam!!!!spam!!!!spam!!!!spam!!!!

    bule kaaa???
    hehehe....
    ramai gak...
    samapai kne racun gak la nek genting...
    BEST!!!!!

    Lucass
    Newbie MRC
    Newbie MRC

    Posts : 40
    Reputation : 1
    Join date : 02/08/2009
    Age : 77
    Location : baNgsaR

    Re: TTS Rasmi MRC JILID 6...

    Post by Lucass on Thu 07 Jan 2010, 6:29 pm

    hg p gak ka smalam wasi??

    Zul.Caffan.Su-47
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1859
    Reputation : 3
    Join date : 29/06/2009
    Age : -7680

    Re: TTS Rasmi MRC JILID 6...

    Post by Zul.Caffan.Su-47 on Fri 08 Jan 2010, 1:11 am

    sapa masih ingat dgn benda ni

    Assalamua'alaikum dan salam hormat utk semua rider yang bernaung di bawah panji2 perjuangan LC TAMAN MELATI (TMR)

    Ini adalah arahan kepada semua riders yg bersuara dibawah panji bendera ini sila bersatu dan berkerjasama dalam menjalankan aktiviti berforum supaya terus memperjuangankan agenda amalan2 bersih dalam berforum sambil bergelak ketawa, tiada unsur post skema,tidak berkecil hati apabila dibahan oleh mereka yg terbiasa membahan, dan serta terus tegak berdiri dalam memperjuangan amalan forum secara adil dan bersih tanpa korupsi kroni. JANGAN SEBAB HAL KECIL LU ORANG NAK TIKAM KAWAN DARI BELAKANG.. KALU ADA NIAT INI SILA BERAMBUS!!!!!!!!!!!!

    dengan ini kita mulakan mesyuarat harian dengan bacaan doa

    Salam...mulakanlah segala2 nya dgn umul furqan Al-Fatihah..
    Doa pembuka kata dan doa selamat..

    Bismillahirrahmanirrahim

    Dengan nama Allah Tuhan yang Maha Pemurah lagi MAha Penyayang. Segala puji bagi Allah Tuhan pentadbir seluruh alam. Rahmat dan sejahtera semoga dilimpahkan ke atas junjungan besar Nabi Muhammad yang semulia-mulia pesuruh-Nya, serta ke atas keluarga dan sekelian sahabat-sahabatnya. Ya Allah ya Tuhan kami, hidupkanlah kami dengan iman, matikanlah kami dalam iman, serta masukkan kami ke dalam syurga bersama-sama iman. Ya Allah, ya Tuhan kami, ampunilah segala dosa kami, dosa kedua ibu bapa kami, dosa sahabat-sahabat kami, dosa sedara-sedara kami serta dosa guru-guru kami. Ya Allah, akhirilah umur kami dengan kesudahan yang baik dan janganlah kiranya Engkau akhirkan umur kami dengan kesudahan yang tidak baik. Ya Allah ya Tuhan kami, janganlah Engkau pesongkan iman kami sesuah Engkau kurniakan kepada kami petunjuk. Anugerahilah kami rahmat kerana sesungguhnya Engkau Maha Pengurnia.

    Ya Allah, sesungguhnya kami berlindung dengan-Mu daripada keras hati, selalu lupa, kehinaan dan kemiskinan. Dan kami berlindung denganMu daripada sifat kufur, fasik dan suka berbantahan, dan suka bermegah-megah, dan kami berlindung denganMu dari kejahatannya pendengaran dan kami berlindung denganMu dari busuknya penyakit. Ya Allah, Tuhan kami, sesungguhnya kami memohon kepadamuMu keselamatan pada agama dan kesihatan jasad, dan ditambah ilmu pengetahuan, dan keberkatan rezeki, dan bertaubat sebelum mati, dan rahmat ketika mati dan keampunan setelah mati. Ya Allah, ringankanlah keatas kami semasa sakaratulmaut, dan lepaskanlah kami dari api neraka, dan kemaafan semasa diadakan perhitungan nisab.

    Ya Allah ya Rahman, kami memohon perlindungan denganMu dan jauhilah diri kami dari hasad dengki, fitnah memfitnah, pergaduhan, dan jauhilah kami dari bala bencana. Ya Allah ya Tuhan kami, berkatilah warga KOM LCIANS ZON KL dan Warga KOM seluruhnya. Ya Allah, berilah kami semua petunjuk agar kami berubah kepada yang lebih baik dan mentaati perintahMu. Ya Allah, kuatkanlah iman kami semua, tingkatkanlah amal kami semua,terimalah amalan kami semua..jadikanlah pembukaan dan pembabitan diri kami dalam "Happy Hour Taman Melati Supporters KL LC ver.130" khususnya supaya dapat memberikan manfaat dan dapat tingkatkan amal kami terhadapMU ya Allah, jadikanlah "Happy Hour Taman Melati Supporters KL LC ver.130" khususnya ini sebagai tempat untuk kami menimba ilmu yang bermanfaat dan jadikanlah diri kami orang-orang yang bertaqwa dan beriman. Ya Allah, sesungguhnya hamba(kami) pohonkan dariMu sebaik-baik kemasukkan dan sebaik-baik keluar. Dengan nama Allah kami semua masuk dalam "Happy Hour Taman Melati Supporters KL LC ver.130" dengan niat untuk berubah kepada yang lebih baik dan kepada Allah tuhan kami berserah. Ya Allah, jadikanlah kami semua khususnya "Happy Hour Taman Melati Supporters KL LC ver.130" sebagai orang-orang yang ikhlas dan sentiasa ingatkan kepadaMU ya Allah, masukkanlah kami semua kedalam syurga dengan rahmat dan EhsanMu ya Allah. Jadikanlah pembukaan thread baru bagi "Happy Hour Taman Melati Supporters KL LC ver.130" ini lebih baik dari sebelumnya, lebih manfaat dan lebih banyak mengingati diriMU ya Allah.

    Allahummansuril islamawal muslimin, ,Allahummansuril Mujahidin fi Palestine, Allahummansuril Mujahidin fi kullimakan wafi kullizaman, Wa azilla assyirkawal mushrikin ,Wa dammir a'daa aka a'daa addin, Hasbunallah wa nikmal wakil

    Ya Allah ya Tuhan kami, berikanlah kami kebaikan di dunia dan kebaikan di akhirat dan peliharalah kami dari azab api neraka. Maha suci Allah, Tuhan pentadbir alam, Engkaulah yang mengetahui segalanya yang bernafas didunia ini. Maha suci Allah, Tuhan yang memiliki sifat kemulian. Dan salam sejahtera ke atas junjungan besar Nabi Muhammad dan keatas seluruh keluarga dan sahabat-sahabat baginda. Dan segala puji itu tertentu bagi Allah Tuhan pentadbir seluruh alam.

    Amin ya rabbal'aalamin..

    semoga kita kita berforum dgn fikiran yg rileks, tenang, terbuka, profesional, tidak skema, tidak pailang, tak kelam kabut, tak jenggos, tak tak tak...

    TMN MELATI- HAPPY HOUR / TTS ! Ver.130

    peta jajahan: paparan lebih besauuuuuu + mantap =

    img4.imageshack.us/img4/8808/portmelepaktmnmelati.jpg

    lokasi: selekoh drift tmn melati (dekat je dgn masjid)
    kompas: kilometer ??? entah ler
    port: kedai makan sebelah ada lorong kecik je. kedai first yg
    ada gerai burger/roti john.
    hari: setiap hari RABU
    masa: pukul 9.30 malam hingga 3 pagi...

    Sila hubungi:
    mr caffan a.k.a enji - 0129323563
    Mr kInOzAwA - 0173066650
    Mr ghetto aka BogonZR - 0122006269

    jumpa disana~ disana~ disana~



    TEMORANI MELATIKUS RIDERISO DE 135LCIONS

    CAFFANIOES JENGOS DE BANYAKES SCANDALES TAK TERKATRES OTW MAUS JADIS CASANOVARES - wakil selayang / kajang / ipoh
    KINOZAWARIAS MARIASI DA BLUES - wakil sri gombak / tranung
    GHETTO DE OTAINISA SUISO DOUBLELIA SIGNAL LA FLYIS TO DE SKAA - wakil taman melati / teluk anson
    WASIENI MALUIS DE TITANIUS OTANI GREENWOOD - wakil greenwood / nilai
    CHICKENISO LA TUNANGIS BARU LAGIOS - wakil kajang / cheras / jb
    JAHATI KAKISA BAHANI BELAKANGISON - wakil ...../ jb
    GANAHSION DE KAKES RIPORTISA BINISA - wakil taman melawati / klate
    AWEKISES LA KESAKTINANI DE DIBULISO VERSA 10 - wakil putra height / melaka
    ENGINISON JEM NDAK KETUIR JEM NYAS - wakil wangsa maju / n9
    STEVOX VERSA 10 SUPERIOR SILENTISES - wakil kpg melayu tambahan
    APAIR JUNIORIS PERUTISA BOCORES - wakil cheras
    FIDO DODOL SENGESSI SENGESSI - wakil kajang / lcck kuantan
    YBIAS CRYILISIONS ZONISA SELATANIS - wakil n9 / johor
    MINO MUANDI AYA CERAMBA DE POTATO - wakil mexico / tropico island
    PDOT ORDERIS SHISHA TAK RETISA BAYARIS - wakil taman melawati / kedah
    SIRDUSK DE OTANIS COMMENTISES - wakil sri damansara
    POMENITA GTR LA SENYAPES - wakil .......
    WAWANUS LALALALA GELAKISA AJARIS - wakil puchong
    BROTHERS AWIE ROCKERSTISSA - wakil pekeliling
    LEVINES DE COMPRESSIEONS - wakil sg buloh


    SATELIT GROUP JEMPUTAN KHAS

    RSBC SUPERIOR RIDERISA DE TRACKERS
    RIDERISO MALAYA COMMUNITISIONS
    LCIONS KL 135LC 46TH TACTICALIS RIDERISO DE SQUADRON
    KOM135 LCIONS PJ SIASES
    DE FORCE 135 CENTRALISA DE PAHANG
    LCCK KUANTAN LC GROUP (champion MELAKA!)
    KOM135 LADIES BIKERISA ROSES
    UIA RIDERISO 135 LCIONS


    PANEL MECHANIC AND RUNNER JEMPUTAN

    SIRDUSK RSBC
    PISTON 25
    STEVOX
    BLACK FX125 GREENWOOD
    POMEN GTR RSBC
    PDOT
    GHETTO (bengkel kete)


    PANEL MODERATOR JEMPUTAN

    AJAD
    CHAL
    AWEKS SAKTI
    FIDO DIDO
    &.....hmmmm

    Anda Kurang Gembira Sejak Kebelakangan Ini? Anda Perlukan Senaman Ringkas? Tekak Terasa Kering? Tiada Hiburan Dirumah? Anda Bosan Menghadap Rancangan Bosan Di Astro Maupun Tv? Bosan Merewang Dijalanraya Sorang-Sorang?

    Kami Ada Penyelesaiannya....

    Join La Tts Tmn Melati... Gusi Anda Pasti Menjadi Semakin Kering!~

    Amaran Dari Pihak Penganjur:
    Pastikan Anda Telah Bersiap Sedia Dengan Peralatan Ear Plug F1, Hati Kental serta Keras, Open Minded Tahap Otak Kecairan. Sebarang Tangisan Yg Mengalir Di Happy Hour Ini Adalah Diluar Bidang Kuasa Penganjur

    !!!!!!!!!!!!!UPDATE!!!!!!!!!!!!!

    KHAS UTK TEAM LC KL LINER / TAMAN MELATI RIDERS / DAN JEMPUTAN KHAS SAHAJA.
    (jika anda diluarkawasan ini berminat pm GANAHSOKMO!!!)

    ada cadangan dari pembakar aura lepereng berapi iaitu

    Cameron Highland Ride Edisi ke-2 RMC (RIDERS MALAYA COMMUNITY) 2009

    Tajuk Ride : Repeat Ride ke Cameron Highland
    Tujuan Ride : Ramai geng RMC request nak repeat
    Tarikh D Jangka: 25/7/2009 - 26/7/2009
    Masa Perjalanan :bertolak sabtu pagi dan balik ahad petang
    Rv Point : Petronas, RNR Rawang

    so sesiapa yg tak dpt g atau tak puas layan 200km corner leh join.. aku.. insyallah.. ada peluang jalan je.. so marilah kita bercuti di tanah yg tak berapa tinggi dan tak sejuk tu.. nak makan stawberi ngan awek org kaya kat situ pun boleh.. hehehe

    kali ni pegi dan berehat tdo kata nyer.. so leh le jln2 cari amoi pakai baju tak cukup kain kat sana..


    KL - Cameron - KL

    TENTATIVE PROGRAM...

    25/7/2009
    0800 - Berkumpul di R&R Rawang serta taklimat konvoi
    0830 - Bergerak
    0930 - Tiba di hentian R&R Tapah - isi minyak, makan breakfast (naik melalui Tapah)
    1130 - Tiba di Bharat Tea - minum teh dan berjalan-jalan di ladang Teh dan sessi bergambar
    1300 - Tiba di Tanah Rata - sessi bergambar cari tempat tuk lunch
    1400 - Check in di Banglo DBKL boleh rest
    1600 - Keluar pergi Strawberry Park
    1700 - Pasar Malam Brinchang - leh shopping
    1930 - Balik ke banglo untuk rest n preparation BBQ
    2030 - BBQ + HH kat atas sampai la time tido

    26/7/2009
    0800 - Berkumpul untuk breakfast
    0900 - Keluar pergi ke MARDI
    1100 - Balik ke banglo untuk rest mandi
    1200 - Checkout terus ke FeakFarm
    1430 - Cari tempat untuk Lunch
    1530 - Pergi ke Tea Boh pulak
    1700 - Bertolak balik ke KL

    Note:
    Jadual adalah secara umum. Anggaran masa & aktiviti adalah secara kasar. Segala perubahan masih boleh dibuat samada penambahan atau pengurangan mengikut kesesuaian dan kata putus dari semua pihak. Sebarang pindaan perlu mengambil kira faktor masa perjalanan.
    sebarang perubahan tarikh dan aktiviti akan diberitahu kelak.

    NAMA2 PENJENAYAH YG AKAN DIHANTAR DGN KONVOI KE CAMERON:

    1 Renji @ KAPANG
    2 JEM STRAWBERRY
    3 KEBAB GORENG
    4 MINO PUNIAMA @ MAT LAMPIR
    5 KINO AJINOMOTO ALBINO
    6 GHETTO Bogon-ZR @ OTAI lampu kelip dan suis mau terbang..
    7 CHICKEN WING AYAMAS
    8 PISTON DOME SAIZ 0.25
    9 GANAHSOKMO YG TAK GANAHPUN
    10 AWEK SAKTI PERINGKAT SAIYA KEBANGSAAN
    11 MOKMENK MENGMOK
    12 GENG KARO??
    13 WASIENI MALUIS DE TITANIUS OTANI GREENWOOD

    ANGGARAN UTK TEMPAT TIDUR DAN BBQ ADALAH DALAM RM50.. STANBY LA 100.. HEHEHEHE TAPI WE ALL AKAN DPTKAN THE LOWEST PRICE UTK TDO DAN BBQ KAT SANA NNT.. SEBAB KITA NAK ENJOY!!!

    TARIK TUTUP PENYERTAAN ADALAH PADA 5 JULAI 2009!
    sebarang pertanyaan selepas tarikh berkenaan tidak dilayan...
    Terima kasih

    aku dapat cari balik kenangan lama ni...
    haahahhaahah bila baca forum umah keramat tu... tergelak je


    _________________
    BRT-MDS-PWK-CMS-FAITO-YAMAHA THAI-TKR-RB-BATLAX-SOYCO-SSS-UMA RACING-X1R-RIMULAR3X-JTX-RACING BEE-KOSO-DEFI-CAP AYAM




    ghetto
    Moderator Sembang Kosong -> Rider Kelajuan Kilat
    Moderator Sembang Kosong -> Rider Kelajuan Kilat

    Posts : 2129
    Reputation : 1
    Join date : 01/07/2009
    Location : taMan Melati - Teluk Mak Intan

    Re: TTS Rasmi MRC JILID 6...

    Post by ghetto on Fri 08 Jan 2010, 2:12 am

    hehehehe.. kenangan nih,,waktu kiter mude2 dulu,,,

    Chi Kent
    Chief Moderator
    Chief Moderator

    Posts : 3127
    Reputation : 9
    Join date : 02/07/2009
    Age : 30
    Location : Pinggiran Batu Cave,Gombak

    Re: TTS Rasmi MRC JILID 6...

    Post by Chi Kent on Fri 08 Jan 2010, 2:32 am

    hahahahaha...biler nk repeat balik ride cameron nie...ahahahaha..


    _________________

    Sp33d3r
    Expert MRC
    Expert MRC

    Posts : 1589
    Reputation : 1
    Join date : 04/08/2009
    Age : 34
    Location : Keramat

    Re: TTS Rasmi MRC JILID 6...

    Post by Sp33d3r on Fri 08 Jan 2010, 4:32 am

    nak repeat... hehehe.... jom....

    AwEk$ S@kti
    Moderator
    Moderator

    Posts : 1252
    Reputation : 4
    Join date : 30/06/2009
    Age : 31
    Location : suka Hati akulah.....

    Re: TTS Rasmi MRC JILID 6...

    Post by AwEk$ S@kti on Fri 08 Jan 2010, 5:16 am

    Lucass wrote:akhirnya akoO da boley log in...hahahaha...apa kata kroni2 suma...aku da satu port makan cantek punya(just lepak2...bukan tuka tempat tts..kalo nak tuka admin..lu pk la sendiri....)....nama kdai tu warung satu malaysia...lokasi belakang stesen lrt kg baru....apa yg menarik...menu besa..masakan panas....tmpat nice..ada shisha..ada karoke open...ley layan kalbus malbus kLcC....kalo nak p lepak jom la aku tunjukkan tempat....da tempat bebumbung..ada tmpat open........memang nice....hahahahaha

    macam menarikk jer......hmmm ti kita bincang kembali...


    _________________
    Dear Friends

    Most of us no longer active in forum..
    we now using Facebook group..
    come and join us at MRC & RMC group at Facebook..

    see you..

    Kepada rakan-rakan yang terhormat

    Kebanyakkan kami tidak lagik menggunakan forum untuk berkomunikasi..
    kami banyak berkomunikasi di Group FB.
    so jumpa di sana...

    Sp33d3r
    Expert MRC
    Expert MRC

    Posts : 1589
    Reputation : 1
    Join date : 04/08/2009
    Age : 34
    Location : Keramat

    Re: TTS Rasmi MRC JILID 6...

    Post by Sp33d3r on Fri 08 Jan 2010, 8:03 am

    i setuju sgt cadang lucass tu...

    ghetto
    Moderator Sembang Kosong -> Rider Kelajuan Kilat
    Moderator Sembang Kosong -> Rider Kelajuan Kilat

    Posts : 2129
    Reputation : 1
    Join date : 01/07/2009
    Location : taMan Melati - Teluk Mak Intan

    Re: TTS Rasmi MRC JILID 6...

    Post by ghetto on Fri 08 Jan 2010, 10:25 am

    so lucass la jd tok penghulu tmpat tu,,huuhu

    Chi Kent
    Chief Moderator
    Chief Moderator

    Posts : 3127
    Reputation : 9
    Join date : 02/07/2009
    Age : 30
    Location : Pinggiran Batu Cave,Gombak

    Re: TTS Rasmi MRC JILID 6...

    Post by Chi Kent on Fri 08 Jan 2010, 10:41 am

    aper lg..lucas jd PIC la utk mini HH...


    _________________

    Lucass
    Newbie MRC
    Newbie MRC

    Posts : 40
    Reputation : 1
    Join date : 02/08/2009
    Age : 77
    Location : baNgsaR

    Re: TTS Rasmi MRC JILID 6...

    Post by Lucass on Fri 08 Jan 2010, 7:06 pm

    aku ok ja....so..setkan la tarikh....bila nak pegi???

    kInOzAwA
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1503
    Reputation : 2
    Join date : 29/06/2009
    Age : 37
    Location : Göteborg, Sweden & K. Terengganu

    Re: TTS Rasmi MRC JILID 6...

    Post by kInOzAwA on Sat 09 Jan 2010, 1:13 am

    tahniah lucass, tu dah bleh online balik tu hehe


    _________________





    Lucass
    Newbie MRC
    Newbie MRC

    Posts : 40
    Reputation : 1
    Join date : 02/08/2009
    Age : 77
    Location : baNgsaR

    Re: TTS Rasmi MRC JILID 6...

    Post by Lucass on Sat 09 Jan 2010, 7:41 pm

    hahaha...tq abg admin...kakaka

    sahar
    Brader MRC
    Brader MRC

    Posts : 3762
    Reputation : 1
    Join date : 13/08/2009
    Age : 28
    Location : TeLoK iNTaN<>RaWaNG<>PeTaLiNG JaYa

    Re: TTS Rasmi MRC JILID 6...

    Post by sahar on Mon 11 Jan 2010, 4:29 am

    salam semau aper habak...skg aku dah boleh spam hahaha

    jem
    KameraMan MRC
    KameraMan MRC

    Posts : 655
    Reputation : 3
    Join date : 30/06/2009
    Age : 31
    Location : son of dick port-maju la wangsa

    Re: TTS Rasmi MRC JILID 6...

    Post by jem on Mon 11 Jan 2010, 9:15 am

    hah,tgk ni reramai...best ni!!

    http://www.facebook.com/photo.php?pid=159334&id=100000101578389#/video/video.php?v=1102283897078&subj=1059184942


    _________________
    MARI2 TGK N TRY..XMAHAL, RM20 JE..MARI CUBA TGK!!

    http://www.marhaban2u.com/?ref=1689

    ghetto
    Moderator Sembang Kosong -> Rider Kelajuan Kilat
    Moderator Sembang Kosong -> Rider Kelajuan Kilat

    Posts : 2129
    Reputation : 1
    Join date : 01/07/2009
    Location : taMan Melati - Teluk Mak Intan

    Re: TTS Rasmi MRC JILID 6...

    Post by ghetto on Mon 11 Jan 2010, 2:42 pm

    minggu ni nk wat kat tpat biasa atau tmpat yg lucass cakap tuh?

    kInOzAwA
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1503
    Reputation : 2
    Join date : 29/06/2009
    Age : 37
    Location : Göteborg, Sweden & K. Terengganu

    Re: TTS Rasmi MRC JILID 6...

    Post by kInOzAwA on Mon 11 Jan 2010, 8:29 pm

    tempat lucas cakap tu mini tts.. bleh pilih hari lain kalau nak pegi... briggin


    _________________





    Chi Kent
    Chief Moderator
    Chief Moderator

    Posts : 3127
    Reputation : 9
    Join date : 02/07/2009
    Age : 30
    Location : Pinggiran Batu Cave,Gombak

    Re: TTS Rasmi MRC JILID 6...

    Post by Chi Kent on Tue 12 Jan 2010, 2:39 am

    Lucass wrote:aku ok ja....so..setkan la tarikh....bila nak pegi???


    hang duk tanya org buat apa...hang la set time...set time tu biar org smua blh p turun...


    _________________

    sahar
    Brader MRC
    Brader MRC

    Posts : 3762
    Reputation : 1
    Join date : 13/08/2009
    Age : 28
    Location : TeLoK iNTaN<>RaWaNG<>PeTaLiNG JaYa

    Re: TTS Rasmi MRC JILID 6...

    Post by sahar on Tue 12 Jan 2010, 4:33 am

    erm btol tu..dekat cikit nak dtg.....

    Chi Kent
    Chief Moderator
    Chief Moderator

    Posts : 3127
    Reputation : 9
    Join date : 02/07/2009
    Age : 30
    Location : Pinggiran Batu Cave,Gombak

    Re: TTS Rasmi MRC JILID 6...

    Post by Chi Kent on Tue 12 Jan 2010, 5:18 pm

    hah...pada saper nk sticker or yg dh booking...esk mlm blh turun time HH....kt melati...aku maybe ade kt sana lepas kul 930...insya Allah...sediakan pengeras secukup rasa ok...


    Last edited by Chi Kent on Wed 13 Jan 2010, 4:02 am; edited 1 time in total


    _________________

    AwEk$ S@kti
    Moderator
    Moderator

    Posts : 1252
    Reputation : 4
    Join date : 30/06/2009
    Age : 31
    Location : suka Hati akulah.....

    Re: TTS Rasmi MRC JILID 6...

    Post by AwEk$ S@kti on Wed 13 Jan 2010, 3:58 am

    secukup rasa jer ar......huuhuhuhuhu


    _________________
    Dear Friends

    Most of us no longer active in forum..
    we now using Facebook group..
    come and join us at MRC & RMC group at Facebook..

    see you..

    Kepada rakan-rakan yang terhormat

    Kebanyakkan kami tidak lagik menggunakan forum untuk berkomunikasi..
    kami banyak berkomunikasi di Group FB.
    so jumpa di sana...

    Chi Kent
    Chief Moderator
    Chief Moderator

    Posts : 3127
    Reputation : 9
    Join date : 02/07/2009
    Age : 30
    Location : Pinggiran Batu Cave,Gombak

    Re: TTS Rasmi MRC JILID 6...

    Post by Chi Kent on Wed 13 Jan 2010, 4:02 am

    nk inform...
    27hb nie ade game badminton suka2...saper2 nk join jom ler...dari kul 10pm - 12am


    _________________

    sahar
    Brader MRC
    Brader MRC

    Posts : 3762
    Reputation : 1
    Join date : 13/08/2009
    Age : 28
    Location : TeLoK iNTaN<>RaWaNG<>PeTaLiNG JaYa

    Re: TTS Rasmi MRC JILID 6...

    Post by sahar on Wed 13 Jan 2010, 4:56 am

    main kat mane chikent,,,

    yeh mlm ni aku pasti trun punya.....jmpa hampa d sana.....

    AwEk$ S@kti
    Moderator
    Moderator

    Posts : 1252
    Reputation : 4
    Join date : 30/06/2009
    Age : 31
    Location : suka Hati akulah.....

    Re: TTS Rasmi MRC JILID 6...

    Post by AwEk$ S@kti on Wed 13 Jan 2010, 4:59 am

    Chi Kent wrote:nk inform...
    27hb nie ade game badminton suka2...saper2 nk join jom ler...dari kul 10pm - 12am

    insyaAllah aku tiba huhuhuuuh


    _________________
    Dear Friends

    Most of us no longer active in forum..
    we now using Facebook group..
    come and join us at MRC & RMC group at Facebook..

    see you..

    Kepada rakan-rakan yang terhormat

    Kebanyakkan kami tidak lagik menggunakan forum untuk berkomunikasi..
    kami banyak berkomunikasi di Group FB.
    so jumpa di sana...

    Sponsored content

    Re: TTS Rasmi MRC JILID 6...

    Post by Sponsored content Today at 1:09 pm


      Current date/time is Tue 06 Dec 2016, 1:09 pm