Komuniti Rider Moped Malaysia

// Selamat Datang Ke Forum MRC (Moped Riders Community) // Selamat Berforum dan berkongsi memberi info permotoran dll yang berilmiah.... Sharing is caring ;-)

Moped Riders Community

.: SELAMAT DATANG KE MRC :.

    Malaysian Moto GP 2011

    Share

    majorminor123
    Newbie MRC
    Newbie MRC

    Posts : 2
    Reputation : 0
    Join date : 07/10/2011

    Malaysian Moto GP 2011

    Post by majorminor123 on Mon 10 Oct 2011, 12:43 pm

    yeah !!! baru saja dapat tiket saya ke Moto GP 2011 !!! RM120 kat main grandstand !! siapa lagi akan pergi ya?

    minzi123
    Newbie MRC
    Newbie MRC

    Posts : 1
    Reputation : 0
    Join date : 07/10/2011

    hihi

    Post by minzi123 on Mon 10 Oct 2011, 7:51 pm

    Oh waoh, RM120 per ticket?!! Terlalu mahal bagi saye. Sekarang nak cari free punye ticket..nak pi ambil Jorge Lorenzo punye tandatangan!! Tengok wajahnya yang cute ni.. Siapa mau sponsor ticket! Hehe.. Apa-apa ticket pun boleh! Smile Smile
    jorgelorenzo.com/

    jellybean_meizi
    Newbie MRC
    Newbie MRC

    Posts : 1
    Reputation : 0
    Join date : 09/10/2011

    Re: Malaysian Moto GP 2011

    Post by jellybean_meizi on Wed 12 Oct 2011, 2:51 pm

    yalah...saya pun takde duit sebanyak tu untuk beli tiket...takde orang mau sponsor pun =( tapi nasib baik kawan rekomen game ni untuk memuaskan ketagihan saya hadap motor racing on.fb.me/qltC7e mari cuba jugak hehe

    ronlim1990
    Newbie MRC
    Newbie MRC

    Posts : 1
    Reputation : 0
    Join date : 07/10/2011

    Re: Malaysian Moto GP 2011

    Post by ronlim1990 on Thu 13 Oct 2011, 4:59 am

    Saye dah ikut berita mereka yg terkini di petmos.com.my/ Harap Jorge boleh bersembah dengan baik di Msia macam di Japan walaupun jatuh sakit! Smile

    evirob
    Junior MRC
    Junior MRC

    Posts : 513
    Reputation : 1
    Join date : 06/07/2009
    Location : KosaNostraDamansara

    Re: Malaysian Moto GP 2011

    Post by evirob on Thu 13 Oct 2011, 12:59 pm

    tiket saye RM80 granstand.beli kat kedai moto saja.kuukuku.. Smile

    supermariojj
    Newbie MRC
    Newbie MRC

    Posts : 2
    Reputation : 0
    Join date : 13/10/2011

    Re: Malaysian Moto GP 2011

    Post by supermariojj on Fri 14 Oct 2011, 8:07 am

    Kononnya Jorge Lorenzo & Ben Spies akan buat special appearance kat KLCC pada 19 Oktober...gempakny berita ni...siapa dat confirm bagi I?

    montyashley
    Newbie MRC
    Newbie MRC

    Posts : 5
    Reputation : 0
    Join date : 27/09/2011

    Re: Malaysian Moto GP 2011

    Post by montyashley on Fri 14 Oct 2011, 7:07 pm

    jellybean_meizi wrote:yalah...saya pun takde duit sebanyak tu untuk beli tiket...takde orang mau sponsor pun =( tapi nasib baik kawan rekomen game ni untuk memuaskan ketagihan saya hadap motor racing on.fb.me/qltC7e mari cuba jugak hehe

    aaiikkssss sejak bila si ean dari hitz fm suka lumba motor yer..cool jugak tu...

    https://www.facebook.com/photo.php?v=10150403602070091

    billiecyrus
    Newbie MRC
    Newbie MRC

    Posts : 1
    Reputation : 0
    Join date : 15/10/2011

    Re: Malaysian Moto GP 2011

    Post by billiecyrus on Sat 15 Oct 2011, 7:04 pm

    Baru tau kat FB juge.. I mesti luangkan masa hari tuh!! Harap-harap boleh tangkap gambar dgn mereka!! Jika mau tau itinery mereka kat sini ler.. on.fb.me/rcMoh8

    LcBoy135z
    Junior MRC
    Junior MRC

    Posts : 440
    Reputation : 1
    Join date : 03/07/2009
    Age : 24
    Location : SEGAMAT-KERATONG-MUADZAM-KUANTAN

    Re: Malaysian Moto GP 2011

    Post by LcBoy135z on Wed 09 May 2012, 2:44 pm

    ape citer?

    dah 2012 kot..kekekekee

    kInOzAwA
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1503
    Reputation : 2
    Join date : 29/06/2009
    Age : 37
    Location : Göteborg, Sweden & K. Terengganu

    Re: Malaysian Moto GP 2011

    Post by kInOzAwA on Wed 07 Nov 2012, 10:40 pm

    tu ler pasal.. sket lg nak cecah 2013.. cptnya masa berlalu...


    _________________





    margen
    Newbie MRC
    Newbie MRC

    Posts : 1
    Reputation : 0
    Join date : 08/11/2013

    Re: Malaysian Moto GP 2011

    Post by margen on Fri 08 Nov 2013, 8:40 am

    I have bookmarked this and will return soon more about it thank you.

    Shery678
    Newbie MRC
    Newbie MRC

    Posts : 1
    Reputation : 0
    Join date : 16/12/2013

    Re: Malaysian Moto GP 2011

    Post by Shery678 on Mon 16 Dec 2013, 12:48 pm

    Great ide

    Sponsored content

    Re: Malaysian Moto GP 2011

    Post by Sponsored content Today at 9:02 am


      Current date/time is Sun 11 Dec 2016, 9:02 am