Komuniti Rider Moped Malaysia

// Selamat Datang Ke Forum MRC (Moped Riders Community) // Selamat Berforum dan berkongsi memberi info permotoran dll yang berilmiah.... Sharing is caring ;-)

Moped Riders Community

.: SELAMAT DATANG KE MRC :.

    software antivirus yang korang gune

    Share

    LcBoy135z
    Junior MRC
    Junior MRC

    Posts : 440
    Reputation : 1
    Join date : 03/07/2009
    Age : 24
    Location : SEGAMAT-KERATONG-MUADZAM-KUANTAN

    Re: software antivirus yang korang gune

    Post by LcBoy135z on Mon 26 Apr 2010, 7:05 pm

    link dh down bro..hahaha

    comodo copy n paste ke???aku pon nak cube jgak..haha

    kInOzAwA
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1503
    Reputation : 2
    Join date : 29/06/2009
    Age : 37
    Location : Göteborg, Sweden & K. Terengganu

    Re: software antivirus yang korang gune

    Post by kInOzAwA on Mon 26 Apr 2010, 9:20 pm

    apa maksud ko copy n paste?


    _________________





    LcBoy135z
    Junior MRC
    Junior MRC

    Posts : 440
    Reputation : 1
    Join date : 03/07/2009
    Age : 24
    Location : SEGAMAT-KERATONG-MUADZAM-KUANTAN

    Re: software antivirus yang korang gune

    Post by LcBoy135z on Tue 27 Apr 2010, 6:07 am

    pirate la..hehe

    kInOzAwA
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1503
    Reputation : 2
    Join date : 29/06/2009
    Age : 37
    Location : Göteborg, Sweden & K. Terengganu

    Re: software antivirus yang korang gune

    Post by kInOzAwA on Tue 27 Apr 2010, 9:06 am

    LcBoy135z wrote:pirate la..hehe

    benda tu free laa... Comodo Firewall Free Edition. Yg berbayar pon ada siap AV.. tapi skang ni bukan nak guna dia punya AV pun... Just nak guna firewall je.. so, download free edition... Pastu masa install select Firewall je, av tak payah select sekali... faham ke?


    _________________





    LcBoy135z
    Junior MRC
    Junior MRC

    Posts : 440
    Reputation : 1
    Join date : 03/07/2009
    Age : 24
    Location : SEGAMAT-KERATONG-MUADZAM-KUANTAN

    Re: software antivirus yang korang gune

    Post by LcBoy135z on Wed 28 Apr 2010, 4:16 am

    kInOzAwA wrote:
    LcBoy135z wrote:pirate la..hehe

    benda tu free laa... Comodo Firewall Free Edition. Yg berbayar pon ada siap AV.. tapi skang ni bukan nak guna dia punya AV pun... Just nak guna firewall je.. so, download free edition... Pastu masa install select Firewall je, av tak payah select sekali... faham ke?

    faham ckgu....

    knpe pilih comodo sbgai firewall?

    kaspersky xbagus ke?hehe<<<<yg nih ja xfaham ckgu lol!

    kInOzAwA
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1503
    Reputation : 2
    Join date : 29/06/2009
    Age : 37
    Location : Göteborg, Sweden & K. Terengganu

    Re: software antivirus yang korang gune

    Post by kInOzAwA on Wed 28 Apr 2010, 11:48 pm

    sbb comodo punya firewall lagi power dari kaspersky.. terlampau strict jadinya karang.. try dulu.. mengikut review test yg dah dibuat comodo paling tinggi setakat ni Very Happy


    _________________





    LcBoy135z
    Junior MRC
    Junior MRC

    Posts : 440
    Reputation : 1
    Join date : 03/07/2009
    Age : 24
    Location : SEGAMAT-KERATONG-MUADZAM-KUANTAN

    Re: software antivirus yang korang gune

    Post by LcBoy135z on Wed 09 May 2012, 2:49 pm

    menyampah guna comodo..install software jer detect..ahhh bek aku buang..

    install semula kaspersky...terbaikkk takat ni..Smile

    Sponsored content

    Re: software antivirus yang korang gune

    Post by Sponsored content Today at 9:05 am


      Current date/time is Sun 11 Dec 2016, 9:05 am