Komuniti Rider Moped Malaysia

// Selamat Datang Ke Forum MRC (Moped Riders Community) // Selamat Berforum dan berkongsi memberi info permotoran dll yang berilmiah.... Sharing is caring ;-)

Moped Riders Community

.: SELAMAT DATANG KE MRC :.

    Pilihan Cinema sekitar Lembah Klang...

    Share

    kInOzAwA
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1503
    Reputation : 2
    Join date : 29/06/2009
    Age : 37
    Location : Göteborg, Sweden & K. Terengganu

    Pilihan Cinema sekitar Lembah Klang...

    Post by kInOzAwA on Thu 23 Jul 2009, 10:07 pm

    salam.. aku saja bukak topik ni nak tanya pendapat.. memandangkan aku ni byk tgk wayang kat area TGV KLCC, GSC MidValley ngan Berjaya Times Square, Bukit Bintang..... dalam byk byk cinema kat kl ni mana yg korang suka pegi dan berpuas hati dgn quality sound, gambar, kelibat orang ramai, tempat duduk dan suasana kat dalam panggung wayang tu???? meh bincang sket............. Very Happy


    _________________





    jem
    KameraMan MRC
    KameraMan MRC

    Posts : 655
    Reputation : 3
    Join date : 30/06/2009
    Age : 31
    Location : son of dick port-maju la wangsa

    Re: Pilihan Cinema sekitar Lembah Klang...

    Post by jem on Fri 24 Jul 2009, 8:42 pm

    bg aku..the best cinema is cineleisure,mutiara damansara!! seat besar,sound puas ati...org x ramai..tmpat pon best gak!!

    phenom_black
    Senior MRC
    Senior MRC

    Posts : 1253
    Reputation : 1
    Join date : 30/06/2009

    Re: Pilihan Cinema sekitar Lembah Klang...

    Post by phenom_black on Sun 26 Jul 2009, 6:25 am

    aku slalu lyn kat times square je...
    kalu cter besh..aku layan kat IMAX la....kalu cter tu main kat imax ar..

    paling aku xsuka..layan kat sunway pyramid..sbb kusi dia rapat2 sgt dgn seat blkg..bla sandar paler je...kadang2 berlaga dgn lutut org blkg...
    ada plak jenis manusia yg suka dok bersilang panggung ke...haaa...x ke kaki depa ats paler kita..ermmm...sakit hati jergh..

    maximus4617
    Moderator Aktiviti MRC
    Moderator Aktiviti MRC

    Posts : 1592
    Reputation : -3
    Join date : 15/08/2009
    Age : 30
    Location : Dimana ade koner,disitu ade aku...

    Re: Pilihan Cinema sekitar Lembah Klang...

    Post by maximus4617 on Thu 06 May 2010, 12:16 am

    the best mmg cineleisure la.. terbaek dari ladang.. ble nk tgk wyg je mmg aku kesane..


    _________________
    ~*..AWANA GHOST RIDER..*~
    ~*..NO COURAGE IF ITS NO FEAR..*~

    sahar
    Brader MRC
    Brader MRC

    Posts : 3762
    Reputation : 1
    Join date : 13/08/2009
    Age : 28
    Location : TeLoK iNTaN<>RaWaNG<>PeTaLiNG JaYa

    Re: Pilihan Cinema sekitar Lembah Klang...

    Post by sahar on Fri 07 May 2010, 3:37 am

    The Gardens' la palaing best....

    evirob
    Junior MRC
    Junior MRC

    Posts : 513
    Reputation : 1
    Join date : 06/07/2009
    Location : KosaNostraDamansara

    Re: Pilihan Cinema sekitar Lembah Klang...

    Post by evirob on Fri 07 May 2010, 11:22 am

    Cathay Cinema dekat Cinelesure memg best..sebab dekat jer dengan umah aku..xcrowded, harga berpatutan,banyak big hall dan selesa...

    janji layan...kuikuikui..

    Ajan
    Newbie MRC
    Newbie MRC

    Posts : 7
    Reputation : 0
    Join date : 06/02/2011
    Location : Kepong, Kuala Lumpur

    Re: Pilihan Cinema sekitar Lembah Klang...

    Post by Ajan on Sun 06 Feb 2011, 1:04 pm

    Sesape yg berada kat area Kepong ada beberapa choice yg leh dipilih.
    Antaranya:

    Kepong Village Mall (Tesco) - MBO
    Jusco Kepong - TGV
    Brem Mall - TGV

    If tak silap, kalau salah tolong betulkan

    sahar
    Brader MRC
    Brader MRC

    Posts : 3762
    Reputation : 1
    Join date : 13/08/2009
    Age : 28
    Location : TeLoK iNTaN<>RaWaNG<>PeTaLiNG JaYa

    Re: Pilihan Cinema sekitar Lembah Klang...

    Post by sahar on Mon 20 Jun 2011, 6:14 am

    Jusco Kepong - TGV terbaik

    Sponsored content

    Re: Pilihan Cinema sekitar Lembah Klang...

    Post by Sponsored content Today at 9:04 am


      Current date/time is Sun 11 Dec 2016, 9:04 am