Komuniti Rider Moped Malaysia

// Selamat Datang Ke Forum MRC (Moped Riders Community) // Selamat Berforum dan berkongsi memberi info permotoran dll yang berilmiah.... Sharing is caring ;-)

Moped Riders Community

.: SELAMAT DATANG KE MRC :.

    Meleper dan bersiar-siar di bukit tinggi

    Share

    yanmokhtar
    Junior MRC
    Junior MRC

    Posts : 554
    Reputation : 1
    Join date : 30/06/2009
    Age : 48
    Location : tmn melawati

    Re: Meleper dan bersiar-siar di bukit tinggi

    Post by yanmokhtar on Thu 09 Jul 2009, 11:00 am

    Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

    Zul.Caffan.Su-47
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1859
    Reputation : 3
    Join date : 29/06/2009
    Age : -7680

    Re: Meleper dan bersiar-siar di bukit tinggi

    Post by Zul.Caffan.Su-47 on Thu 09 Jul 2009, 11:08 am

    jadi kew.. byk benda nak kena set
    errr benda paling penting aku tarak
    jaket padding sudah jual...
    hmmm korang g la aku tak g


    _________________
    BRT-MDS-PWK-CMS-FAITO-YAMAHA THAI-TKR-RB-BATLAX-SOYCO-SSS-UMA RACING-X1R-RIMULAR3X-JTX-RACING BEE-KOSO-DEFI-CAP AYAM




    jahat4683
    Senior MRC
    Senior MRC

    Posts : 1400
    Reputation : 0
    Join date : 01/07/2009
    Age : 66
    Location : gua musang,kuala krai,tanah merah,pasir mas,kulai,jitra,permatang pauh,kg pasir

    Re: Meleper dan bersiar-siar di bukit tinggi

    Post by jahat4683 on Thu 09 Jul 2009, 11:52 am

    Zul.Caffan.Su-47 wrote:jadi kew.. byk benda nak kena set
    errr benda paling penting aku tarak
    jaket padding sudah jual...
    hmmm korang g la aku tak g
    alaa..xbest la kapan xjoin cmni..

    tp xpela safety 1st..

    phenom_black
    Senior MRC
    Senior MRC

    Posts : 1253
    Reputation : 1
    Join date : 30/06/2009

    Re: Meleper dan bersiar-siar di bukit tinggi

    Post by phenom_black on Thu 09 Jul 2009, 1:14 pm

    ermm..tu r...kapan xnk g plak..
    yg g juai tu naper? ahahaha..

    sapa lg yg nk g?
    abg yan?
    jahat?

    Chi Kent
    Chief Moderator
    Chief Moderator

    Posts : 3127
    Reputation : 9
    Join date : 02/07/2009
    Age : 30
    Location : Pinggiran Batu Cave,Gombak

    Re: Meleper dan bersiar-siar di bukit tinggi

    Post by Chi Kent on Thu 09 Jul 2009, 1:17 pm

    Zul.Caffan.Su-47 wrote:jadi kew.. byk benda nak kena set
    errr benda paling penting aku tarak
    jaket padding sudah jual...
    hmmm korang g la aku tak g


    aku blh bg pnjm klu ko nk...aku xde hal la kapan...member2 punya pasal...sanggup berkorban

    ghetto
    Moderator Sembang Kosong -> Rider Kelajuan Kilat
    Moderator Sembang Kosong -> Rider Kelajuan Kilat

    Posts : 2129
    Reputation : 1
    Join date : 01/07/2009
    Location : taMan Melati - Teluk Mak Intan

    Re: Meleper dan bersiar-siar di bukit tinggi

    Post by ghetto on Thu 09 Jul 2009, 1:19 pm

    Chi Kent wrote:
    Zul.Caffan.Su-47 wrote:jadi kew.. byk benda nak kena set
    errr benda paling penting aku tarak
    jaket padding sudah jual...
    hmmm korang g la aku tak g


    aku blh bg pnjm klu ko nk...aku xde hal la kapan...member2 punya pasal...sanggup berkorban

    AKU TERHARU DENGAN SEMANGAT PERSAHABATAN KO CHIKEN.. kalau la kapan dapt bg lak pinjam duet dier kat ko,,hohohoh

    Chi Kent
    Chief Moderator
    Chief Moderator

    Posts : 3127
    Reputation : 9
    Join date : 02/07/2009
    Age : 30
    Location : Pinggiran Batu Cave,Gombak

    Re: Meleper dan bersiar-siar di bukit tinggi

    Post by Chi Kent on Thu 09 Jul 2009, 1:55 pm

    isk...aku xharap pun balasan...jasa die pada aku lg tinggi dr pnjm kan aku duit

    Zul.Caffan.Su-47
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1859
    Reputation : 3
    Join date : 29/06/2009
    Age : -7680

    Re: Meleper dan bersiar-siar di bukit tinggi

    Post by Zul.Caffan.Su-47 on Thu 09 Jul 2009, 2:49 pm

    Chi Kent wrote:isk...aku xharap pun balasan...jasa die pada aku lg tinggi dr pnjm kan aku duit

    nak pinjam ok je... janji join ride.. amacam? Twisted Evil


    _________________
    BRT-MDS-PWK-CMS-FAITO-YAMAHA THAI-TKR-RB-BATLAX-SOYCO-SSS-UMA RACING-X1R-RIMULAR3X-JTX-RACING BEE-KOSO-DEFI-CAP AYAM




    ghetto
    Moderator Sembang Kosong -> Rider Kelajuan Kilat
    Moderator Sembang Kosong -> Rider Kelajuan Kilat

    Posts : 2129
    Reputation : 1
    Join date : 01/07/2009
    Location : taMan Melati - Teluk Mak Intan

    Re: Meleper dan bersiar-siar di bukit tinggi

    Post by ghetto on Thu 09 Jul 2009, 3:14 pm

    wah,,ade ofer tuh, chiken,ape lagi, taip ON CAMERON dan hantar ke numbe tepon kapan syg

    Chi Kent
    Chief Moderator
    Chief Moderator

    Posts : 3127
    Reputation : 9
    Join date : 02/07/2009
    Age : 30
    Location : Pinggiran Batu Cave,Gombak

    Re: Meleper dan bersiar-siar di bukit tinggi

    Post by Chi Kent on Thu 09 Jul 2009, 11:09 pm

    hahahaha...apsal ko xckp awal2...dh tamat tempoh baru nk offer

    phenom_black
    Senior MRC
    Senior MRC

    Posts : 1253
    Reputation : 1
    Join date : 30/06/2009

    Re: Meleper dan bersiar-siar di bukit tinggi

    Post by phenom_black on Fri 10 Jul 2009, 7:19 am

    ghetto wrote:wah,,ade ofer tuh, chiken,ape lagi, taip ON CAMERON dan hantar ke numbe tepon kapan syg

    wahahahah...ada pulak cenggitu...gler style...

    ala...chikent...ptg ni kul 6 br off line...skang leh je lg..
    cpt2..gtau je kapan tu...

    phenom_black
    Senior MRC
    Senior MRC

    Posts : 1253
    Reputation : 1
    Join date : 30/06/2009

    Re: Meleper dan bersiar-siar di bukit tinggi

    Post by phenom_black on Fri 10 Jul 2009, 10:58 am

    ermm..mcm xde yg nk g jer...ermm...cancel la mggu ni...

    azone1
    Junior MRC
    Junior MRC

    Posts : 196
    Reputation : 0
    Join date : 01/07/2009
    Age : 57
    Location : Bandar Tun Hussein Onn

    Re: Meleper dan bersiar-siar di bukit tinggi

    Post by azone1 on Fri 10 Jul 2009, 1:13 pm

    lom penah aku sampai bukit tinggi..
    huhu..

    yanmokhtar
    Junior MRC
    Junior MRC

    Posts : 554
    Reputation : 1
    Join date : 30/06/2009
    Age : 48
    Location : tmn melawati

    Re: Meleper dan bersiar-siar di bukit tinggi

    Post by yanmokhtar on Fri 10 Jul 2009, 1:22 pm

    jangan kamoo tinggal shayeeee Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

    fauzi
    Newbie MRC
    Newbie MRC

    Posts : 5
    Reputation : 0
    Join date : 25/07/2009
    Age : 29
    Location : pantai dalam

    Re: Meleper dan bersiar-siar di bukit tinggi

    Post by fauzi on Mon 03 Aug 2009, 4:30 pm

    windu bukit tinggi ni...bilelah nak g lagi..... Twisted Evil

    jem
    KameraMan MRC
    KameraMan MRC

    Posts : 655
    Reputation : 3
    Join date : 30/06/2009
    Age : 31
    Location : son of dick port-maju la wangsa

    Re: Meleper dan bersiar-siar di bukit tinggi

    Post by jem on Mon 03 Aug 2009, 10:22 pm

    aku x windu tp aku dendam..akn ku kembali ke bkt tinggi n menawan nye kembali..tggu la nnt!!

    nas84
    Junior MRC
    Junior MRC

    Posts : 210
    Reputation : 0
    Join date : 23/07/2009
    Age : 32
    Location : Rawang>Sg Buloh>Damansara>Kuala Lumpur

    Re: Meleper dan bersiar-siar di bukit tinggi

    Post by nas84 on Tue 04 Aug 2009, 4:13 am

    jommmm!!!!
    lama gak xpg bukit tinggi menawan..
    hehe... bounce

    Zul.Caffan.Su-47
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1859
    Reputation : 3
    Join date : 29/06/2009
    Age : -7680

    Re: Meleper dan bersiar-siar di bukit tinggi

    Post by Zul.Caffan.Su-47 on Tue 04 Aug 2009, 4:21 am

    jem wrote:aku x windu tp aku dendam..akn ku kembali ke bkt tinggi n menawan nye kembali..tggu la nnt!!

    vote ayat paling hampeh setakat inih

    Sp33d3r
    Expert MRC
    Expert MRC

    Posts : 1589
    Reputation : 1
    Join date : 04/08/2009
    Age : 34
    Location : Keramat

    Re: Meleper dan bersiar-siar di bukit tinggi

    Post by Sp33d3r on Tue 04 Aug 2009, 8:16 am

    biler lagi nak nek bukit tinggi nie... nak join la walaupon saya budak baru kat sini..... Smile

    Zul.Caffan.Su-47
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1859
    Reputation : 3
    Join date : 29/06/2009
    Age : -7680

    Re: Meleper dan bersiar-siar di bukit tinggi

    Post by Zul.Caffan.Su-47 on Tue 04 Aug 2009, 5:28 pm

    tunggu la bebudak ni exited nak naik bukit tu

    Chi Kent
    Chief Moderator
    Chief Moderator

    Posts : 3127
    Reputation : 9
    Join date : 02/07/2009
    Age : 30
    Location : Pinggiran Batu Cave,Gombak

    Re: Meleper dan bersiar-siar di bukit tinggi

    Post by Chi Kent on Tue 04 Aug 2009, 6:18 pm

    Sp33d3r wrote:biler lagi nak nek bukit tinggi nie... nak join la walaupon saya budak baru kat sini..... Smile



    budak baru?
    aahahahahha...lawak btl la akak kelajuan nie...

    nas84
    Junior MRC
    Junior MRC

    Posts : 210
    Reputation : 0
    Join date : 23/07/2009
    Age : 32
    Location : Rawang>Sg Buloh>Damansara>Kuala Lumpur

    Re: Meleper dan bersiar-siar di bukit tinggi

    Post by nas84 on Thu 06 Aug 2009, 8:51 am

    ape kata kte naik bukit tinggi time bulan puase nk x?...
    leh uji ketahanan rider2...
    ekekekeke....
    pasni kene le haku...
    lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii~ lol!

    Chi Kent
    Chief Moderator
    Chief Moderator

    Posts : 3127
    Reputation : 9
    Join date : 02/07/2009
    Age : 30
    Location : Pinggiran Batu Cave,Gombak

    Re: Meleper dan bersiar-siar di bukit tinggi

    Post by Chi Kent on Thu 06 Aug 2009, 9:13 am

    nas84 wrote:ape kata kte naik bukit tinggi time bulan puase nk x?...
    leh uji ketahanan rider2...
    ekekekeke....
    pasni kene le haku...
    lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii~ lol!


    risau masa trun nnt ade org ajak buke plak...

    nas84
    Junior MRC
    Junior MRC

    Posts : 210
    Reputation : 0
    Join date : 23/07/2009
    Age : 32
    Location : Rawang>Sg Buloh>Damansara>Kuala Lumpur

    Re: Meleper dan bersiar-siar di bukit tinggi

    Post by nas84 on Thu 06 Aug 2009, 9:53 am

    Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    Zul.Caffan.Su-47
    MRC VVIP
    MRC VVIP

    Posts : 1859
    Reputation : 3
    Join date : 29/06/2009
    Age : -7680

    Re: Meleper dan bersiar-siar di bukit tinggi

    Post by Zul.Caffan.Su-47 on Thu 06 Aug 2009, 10:03 am

    Chi Kent wrote:
    nas84 wrote:ape kata kte naik bukit tinggi time bulan puase nk x?...
    leh uji ketahanan rider2...
    ekekekeke....
    pasni kene le haku...
    lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii~ lol!


    risau masa trun nnt ade org ajak buke plak...

    boleh kita g jenjalan ke genting lepas semayang terawih...
    bukan g bukit tinggi....

    Sponsored content

    Re: Meleper dan bersiar-siar di bukit tinggi

    Post by Sponsored content Today at 4:52 am


      Current date/time is Fri 09 Dec 2016, 4:52 am